kuvassa startexin toimitilat keväällä salpakankaan yritysaluella hollolassa

Startex Oy

Viimeksi päivitetty: 12.10.2023

Startex Oy;n yritystarina

Startex Oy on urheilutarvikkeiden valmistukseen ja maahantuontiin erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 1981 ja sen toimipiste sijaitsee Hollolassa Salpakankaan yritysalueella. Startexin oma tuotemerkki on Start, johon kuuluu suksivoiteet, rullasukset sekä hiihto- ja kävelysauvat. Tänä päivänä tuotevalikoimaamme kuuluu High5- urheiluravinteet ja Hydrapak- juomajärjestelmät.

Tarjoamme niin harraste kuin kilpaurheilijoille laadukkaita tuotteita, jälleenmyyjinä Suomessa toimii alan urheilukaupat sekä erikoisliikkeet.

StartexStore verkkokaupalla haluamme mahdollistaa sen, että tuotevalikoimamme on kuluttajille saatavissa yhdestä paikasta. Lisäksi StartexStore tulee tarjoamaan erilaisia kampanjoita verkkokaupan tuotteista vuodenajasta riippuen

Maantieteellinen sijainti ei siis tule esteeksi, kun haluaa ostaa tuotteitamme.

Start on tällä hetkellä Suomen myydyin suksivoidemerkki ja ulkomaillakin yksi myydyimmistä ja käytetyimmistä voiteista. Start-voiteiden kotimaan myyntiverkosto on laajempi kuin kilpailevilla voidemerkeillä ja nämä myymälät ovat kaikki oman paikkakuntansa johtavia urheiluvälinemyyjiä.

Linkit:

Startex , avautuu uuteen välilehteen Startex yhteistyö Ladecin kanssa , avautuu uuteen välilehteen