kuvassa padel marinan sisäämkäynti salpakankaan teollisuus alueella hollolassa

PadelMarinan yritystarina

Koko perheen sisäpelikeskus PadelMarina

CatMarina Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys, joka erikoisalana on ollut huonekaluliiketoiminta, erikoiskoneiden- ja laitteiden valmistus, ja konsultointi. Myöhemmin yritys aloitti kelluvien huvila- ja sauna-alusten valmistuksen sekä kiinteistösijoittamisen. Sisäpelikeskus PadelMarina on yrityksen uusin liiketoiminta.

5000 neliön hallista löytyy tällä hetkellä 8 padelkenttää (joista 2 kaksinpelikenttää), 5 sulkapallo-ja pickleballkenttää, 3 pöytätennispöytää, anniskeluoikeuksin varustettu: kahvila, katseluparvi ja kesäterassi. Lasten leikkinurkkauksesta löytyy pelejä ja ohjelmia perheen pienimmille.

MarinaShopista voi ostaa mailoja, varusteita ja asuja. Jos et omista vielä omia mailoja, niin voit vuokrata padel-, pickleball-, sulkapallo- sekä pöytätennismailat hallilta.  

Pelaajien käytössä on uudistetut suihku- ja saunatilat. Yksityistilaisuuksiin on varattavissa erilliset kokous- ja saunatilat joko PadelMarina hallilta, CatMarina Huvila- tai Saunalautalta Vesijärvellä.  

Syksyllä PadelMarina sisäpelikeskukseen on tulossa Golfsimulaattori ja ryhmäliikuntatilat.  18-väyläinen sisäminigolfrata avataan jo kesäkuussa. 

Perheyhtiö CatMarina Oy on saneerannut rohkeasti pahimpaan korona-aikaan 5000 neliön sisäpelikeskuksen Hollolan Salpakankaalle. Hallin nykyinen mailapelitarjonta on painottunut Padeliin, minkä suosio on Suomessa räjähtänyt kasvuun. Aktiiviharrastajia on jo yli 35 000.

Hallin nykyinen mailapelitarjonta on herättänyt huomattavan määrän kiinnostusta kaikenikäisissä ja -kuntoisissa harrastajissa sekä urheilijoissa. Padel Marinassa keskitytään edistämään myös pelikenttien uusinta tulokasta, Pickleball´ia. Hallin toimintaa ja lajivalikoimia kehitetään edelleen asiakkaiden toiveita kuunnellen. Tilaa nimittäin vielä riittää.  

Vallitseva aika on rajoittanut hallin toimintaa, mutta innokkaana odotamme, että pääsemme kunnolla toimintaan kiinni. Kun aika sallii, niin hallille on suunnitteilla erilaisia tapahtumia, lajikokeiluja ja turnauksia.

Mitä Padel on?
Padelin suosio kasvaa ennätysvauhtia Euroopassa ja myös suomalaiset ovat ottaneet lajin lämmöllä vastaan. Varsinkin viime vuosina kasvu on ollut meillä huikeaa, pelaajia tulee koko ajan enemmän ja halleja avataan ympäri Suomea kovalla vauhdilla!

Padel on mailapeli, jonka taika perustuu siihen, että sen pelaaminen on helppo aloittaa ja se sopii liikuntamuodoksi hyvin eri tasoisille ja ikäisille pelaajille. Se tarjoaa hyvän liikuntamuodon ihan aloittelijoille, mutta myös kehittyneemmät ja kilpailuhenkisemmät pelaajat löytävät aina uusia haasteita sekä taktisella että teknisellä puolella.

Padelin henki on rento ja sosiaalinen, kentällä hymy on usein herkässä, vaikka täysiä pelattaisiinkin. Pelien yhteydessä jutellaan rennosti tutuille ja tuntemattomille sekä jäädään juomaan yhdessä vaikka kuppi kahvia pelien jälkeen. Padelin pariin on tervetullut koko poppoo, aina lapsista senioreihin saakka! Tule sinäkin kokeilemaan!

Kerro myös kaverille!

Linkit: 

Padel Marina nettisivu , avautuu uuteen välilehteen Video Padelin pelaamisesta , avautuu uuteen välilehteen Padel Marina Facebook , avautuu uuteen välilehteen Padel Marina Instagram , avautuu uuteen välilehteen