kuvassa sirja koskinen istuu puuportailla 
musta kansio kädessään berhandilaiskoiran vieressä

Tilitoimisto Kirsikan yritystarina

 Omistaja Sirja Koskinen kertoo:

Perustin oman tilitoimiston vuonna 2020, sillä olin tehnyt jo vuosia perheyritysten hallinnollisia-, toimisto- sekä palkanlaskentatöitä ja kiinnostus kirjanpitoon kasvoi vuosien saatossa. Peruskoulutukseltani olen AMK restonomi, suoritin koulutuskeskus Salpauksessa Taloushallinnon ammattitutkinnon, sekä olen syventänyt osaamistani Taloushalllintoliiton koulutuksella. Sen olen alasta oppinut, että ikinä ei ole valmista, vaan uusista verottajan ohjeistuksista, erilaisista asiakkuuksista, kirjanpidon erikoistilanteista sekä ohjelmistouudistuksista johtuvaa opiskelua saa tehdä viikoittain, ja se onkin minulle työn parasta antia. 

Minulla on monipuolinen tausta yritystoiminnan päivittäisestä pyörittämisestä sekä esihenkilönä toimimisesta ja sitä kautta ymmärrys yrittäjän arjesta, haasteista ja näkökulmista on vahvuuteni.

Tilitoimisto Kirsikan periaatteina on

– ajantasainen läpinäkyvä selkokielinen raportointi

–  parhaan mahdollisen kirjanpito-ohjelmistopaketin räätälöinti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan kustannustehokkaasti

– asiakaslähtöinen yksilöllinen palvelu 

Itselläni sydäntä lähellä on erityisesti sähköinen taloushallinto, jonka toiminnot ja automatiikka monesti säästävät sekä yrittäjän että tilitoimiston aikaa, sillä paperiaineiston käsittely, kirjaaminen ja toimittaminen jää muuhun työhön tai vaikka arvokkaaseen vapaa-aikaan, jolloin palautua työstä ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. 

Tilitoimisto Kirsikka sijaitsee Salpakankaan teollisuusalueella osoitteessa Vanha Messiläntie 5, ovi on auki kiinnostuneille, kahvit aina keitetään! Kirjanpidon ohella voidaan jutella hyvinvoinnista, arjen haasteiden kanssa tasapainoilusta, urheilusta, tanssista, lapsista, koirista tai vaikka säästä, tervetuloa! 

-Sirja Koskinen, hollolalainen naisyrittäjä

LINKIT:

Tilitoimisto Kirsikka Oy , avautuu uuteen välilehteen Tilitoimisto Kirsikka Facebook , avautuu uuteen välilehteen Tilitoimisto Kirsikka Instagram , avautuu uuteen välilehteen Sirja Koskinen LinkedIn , avautuu uuteen välilehteen