Fasetti Oy:n yritystarina

DESIGN   VINTAGE   HUONEKALUT   SISUSTUS   ENTISÖINTI   VERHOILU  MITTATILAUS

kuvassa Fasettin toimitilat Salpakankaan yritysalueella Hollolassa

Janne Ylönen kertoo:
     

Fasetti Oy on sisustusalan erikoisliike. Suumyymälässämme Hollolassa on vintagekalusteita, uusia designhuonekaluja, verhoilukankangasmalleja, mattoja ja entisöintitarvikkeita. Helsingin myymälässämme on Ornäs huonekaluja sekä laadukkaita valaisimia. Valmistamme Ornäs klassikkohuonekaluja uudistuotantona. Puusepänverstaalla kunnostamme ja entisöimme vanhat huonekalut ja valmistamme mittatilauskalusteet. Myös suuret projektit yrityksiin ja julkitiloihin. Verhoilemme antiikkikalusteet ja modernit kalusteet ammattitaidolla. Metalli- ja valaisinverstaallamme kunnostamme vanhat valaisimet ja tarvittaessa modernisoimme ne LED-tekniikalle. Teemme myös suuria valaisinentisöintiprojekteja julkitilakohteisiin. 

Meiltä löydät skandinaaviset designhuonekalut ja designvalaisimet tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Ornäs, Artek, Eero Aarnio Originals, Louis Poulsen , PBJ Furniture, FDB Møbler, Theca, True North Designs, ym. Valikoimassamme on myös laadukkaat vintagehuonekalut ja vintagevalaisimet. Teemme parhaamme sisustusasioidesi ratkaisemiseksi! 

Entisöinti, verhoilu, mittatilauskalusteet, valaisimen korjaus… Mihin vain tarvitsetkaan luotettavaa tekijää, Fasetti on palveluksessasi yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme myös suuria projekteja yksityisasiakkaille, yrityksille ja julkitiloihin

CPH Lighting
Uutena brändinä Fasetin valikoimassa ovat tanskalaisen CPH Lightingin valaisimet. CPH Lightingin valaisinkokoelma koostuu Guglielmo Berchiccin, Morten Flenstedin ja Tom Steppin klassisista ja moderneista malleista. Kolme yksittäistä suunnittelijaa, jotka jakavat intohimon korkealaatuiseen valaistukseen. Tuotteet on suunniteltu huomioimalla toiminnallisuus, korkeaan laatu ja pieni energiankulutus. Siksi tuotteet soveltuvat yhtä hyvin yksityisasuntoihin kuin julkitiloihin.

Cph Lighting -mallisto on valmistettu Tanskassa. Tervetuloa tutustumaan Hollolan myymälään! 

Linkit:

Fasetti , avautuu uuteen välilehteen Fasetti video , avautuu uuteen välilehteen