kuvassa Hollolan viilun ja laminaatin eri sävyisiä viiluluja

HOLLOLAN VIILUN JA LAMIINAATTI OY:n yritystarina

Hollolan Viilu ja Laminaatti on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jonka toimitilat sijaitsevat Tiiriskankaan teollisuusalueella Hollolassa. HVL:n taustalla on vahvaa puusepänosaamista jo kolmannessa polvessa. HVL toimii pääasiassa Suomen markkinoilla, mutta vientiä ja yhteistyöprojekteja on ollut mm. Pohjoismaihin. Yhtiön valmistamia viilupintoja on nähtävissä kansainvälisesti HVL:n asiakkaiden tuotteissa. Yritys työllistää tällä hetkellä 19 henkilöä.

Ammattitaitoisen henkilöstön, sekä laajan konekannan johdosta HVL pystyy tarjoamaan korkealaatuisia ja yksilöityjä puusepän puolivalmistetuotteita asiakkailleen. Vuosina 2017–2019 levytehtaan tuotantolinjastoon tehtiin laiteinvestointeja, joiden myötä linjaston automaatioaste ja tehokkuus nousivat huomattavasti. Laajan yhteistyö- ja alihankintaverkoston johdosta HVL voi tarjota ja toteuttaa monenlaisia hyvin valmiitakin tuotteita ja kokonaisuuksia.

Hollolan Viilun ja Laminaatin arvomaailmaan kuuluvat eettisyys sekä ympäristöarvot. HVL:n yleisimmät puulajit ovat FSC-sertifioituja, joka viestittää tuotteiden raakamateriaalin olevan lähtöisin hyvin ja vastuullisesti hoidetuista metsistä. Tuotannossa käytetään sähköenergiaa, joka on alkuperältään 100% uusiutuvaa energiaa.

HVL toimittaa mm. kansallisesti yksinoikeudella CWP Coloured Wood Products Oy:n viiluja. Hollolan Viilulla ja Laminaatilla on Suomen suurin ja kattavin aitoviilujen varasto. Lisäksi valikoimiin kuuluvat myös ympäristöystävällinen Forbon Furniture Linoleum sekä italialaisen Arpa Industrialen korkeapainelaminaatit.

Hollolan Viilu ja Laminaatti Oy on vuoden puuteollisuusyritys 2018. Palkinto myönnettiin asiakaslähtöisestä liiketoimintakonseptista ja erikoistumisesta viilujen ja laminaattien jalostajaksi. Palkinnon myöntää Puuteollisuusyrittäjät ry.

HVL:n laaja tuotevalikoima sekä ammattitaitoinen konsultointipalvelu takaavat projektillesi onnistuneen lopputuloksen. Yksilöidyillä pintamateriaaliratkaisuilla saadaan aikaiseksi laadukas ja esteettinen kokonaisuus projektiin kuin projektiin. Tutustu tarkemmin tuotteisiin ja palveluihin verkkosivuilla www.hvloy.com.

Linkit:

HVLOY:n nettisivu , avautuu uuteen välilehteen HVL Viilutehtaan video , avautuu uuteen välilehteen HVL Levytehtaan video , avautuu uuteen välilehteen HVL Instagram , avautuu uuteen välilehteen HVL Facebook , avautuu uuteen välilehteen