kuvassa asiakas saa ostokset muovikasissa hymyilevältä myyjältä 
np housukaupan myymälässä

Naisten Pukutehdas Oy:n yritystarina

Historia

NP Housukauppa on jatkuvalla tuote- ja palvelukehityksellä onnistunut pysymään kovasti kilpaillulla vaatealalla jo yli sadan vuoden ajan. Hollolan teollisuusalueella Naisten Pukutehdas on ollutkin ihan ensimmäisiä yrityksiä. Laadukkaat ja kestävät, jokaiselle täydellisesti istuvat housut ovat olleet perheyrityksen ykkösasia ja intohimo alusta alkaen. Tänä päivänä tuotevalikoimasta löytyy housuja myös miehille. NP on perheyritys, ja nykyinen toimitusjohtaja Markus Rosendahl edustaa jo neljättä yrittäjä sukupolvea.

NP HOUSUKAUPPA – ISTUVUUTTA JA INNOVAATIOITA

NP Housukauppa palvelee asiakkaitaan yhdeksän kivijalkamyymälän lisäksi myös verkossa. Jokaisessa kivijalkamyymälässä palvelee housuasiantuntijat, jotka tuntevat eri vartalotyypit ja osaavat tarjota asiakkaalle oikeita kokovaihtoehtoja housuvalikoimasta. Ammattitaitoinen palvelu on haluttu tuoda myös verkkokaupassa asioivien saataville. Viimeiset parikymmentä vuotta NP:lla on etsitty ratkaisua, joka helpottaisi housujen sovitukseen liittyvää haasteellisuutta. Nyt käsillä oleva ainutlaatuinen, asiakkaan omiin mittoihin perustuva, My Fit -palvelu tuo helpotusta verkko-ostajan haasteisiin. My Fit -palvelu osaa haarukoida mittojen avulla valikoimasta juuri ne oikeat tuotteet tarjolle. Palvelussa yhdistyy perheyrityksen yli satavuotinen osaaminen vaatteiden valmistamisesta uuteen teknologiaosaamiseen.

NP:n kattavasta 2-4 kertaa vuodessa vaihtuvasta valikoimasta löydät housut joka tilaisuuteen. Tyylikkäät housut ovat asukokonaisuuden perusta, jota voit maustaa erilaisin kenkä- ja asustevalinnoin.

LAATU JA VASTUULLISUUS KULKEVAT KÄSIKKÄIN

Kuluttajien on vaikea vertailla eri valmistajien tuottamien tuotteiden ekologisuutta. Lahtelaiselle vaatealan yritykselle vastuullisuus tarkoittaa koko tuotteen elinkaarta, ei vain alkuperää. Laatu tarkoittaa kestävyyttä ja pitkää käyttöikää. Laadukas, kalliimpi ja satoja käyttökertoja kestävä tuote on pitkässä juoksussa aina edullisempi ja sen myötä myös ympäristölle ystävällisin valinta.

Linkit:

Naisten Pukutehdas Facebook , avautuu uuteen välilehteen Naisten Pukutehdas Instagram , avautuu uuteen välilehteen Naisten Pukutehdas housukauppa , avautuu uuteen välilehteen