Logistisesti erinomainen sijainti

Hollola on elinvoimainen asumisen, yrittämisen ja viihtymisen kunta Lahden kupeessa. Yritysten kannalta vahvimpia valttejamme ovat logistisesti erinomainen sijainti, hyvä yrittämisen ilmapiiri, yritysverkostot, Lahden korkeakoulut sekä kohtuuhintaiset toimitila-, asumis- ja työvoimakustannukset. Suurin osa tonteista löytyy eTontti-palvelusta.
Tutki ja ota yhteyttä Hollolan yrityspalveluun!

eTontti-palvelu vapaat yritystontit Hollolassa (avautuu uuteen välilehteen)

Sijoitu kehittyvään Hollolaan!

Vapaita yritystontteja on Hollolassa erinomaisien logististisien kulkuyhteyksien varrella. Lahden eteläinen kehätie, uusimmat yritysalueet sekä mahdollisuudet tulevaisuudessa kehittää myös raideliikennettä tarjoavat runsaasti kehitys- ja kasvumahdollisuuksia uusille ja vanhoille yrityksille Hollolassa.

Vapaita yritystontteja on vapaina useisiin eri käyttötarkoituksiin yritysalueillamme. Kaksi uusinta yritysaluetta ovat Hopeakallio ja Paassilta. Vanhempia, yrityskannaltaan jo kehittyneitä, mutta kasvu- sekä kehittymismahdollisuuksia tarjoavia ovat Kukonkoivu,  Hämeenkoskella Ojastenmäki sekä Lahden rajan tuntumassa sijaitseva Salpakankaan yritysalue.  Nämä kaikki yritysalueet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella tai Vt 12 välittömässä läheisyydessä. Tontteja on tarjolla useille eri toimialoille, niin suuremmalle kuin pienemmälle sijoittujalle ja rakennushankkeelle.

Hopeakallion yritysalue

Hopeakallio – kaupallisten palveluiden yritysalue Hollolan Hopeakallion kaupallisten palveluiden yritysalueen sijainti on ihanteellinen Soramäen eritasoliittymän vieressä Lahden eteläisen kehätien Vt 12 varrella. Vain kivenheitto Hollolan kuntakeskuksesta, Salpakankaan ja ympäristön asunto- ja yritysalueilta, noin 10 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta.

Paassillan yritysalue

Teollisuuden ja varastoinnin yritysalue Paassilta Hollolassa sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta. Alue on Riihimäentien ja Lahden eteläisen kehätien Vt 12 risteyksessä, Soramäen eritasoliittymän vieressä.

Kukonkoivun yritysalue

Hollolan kuntakeskuksen länsipuolella sijaitseva Kukonkoivun yritysalue on teollisuuden ja maaliikennetoimintojen vireä keskittymä. Kukonkoivun yritysalueen kaavamuutos on vireillä. Kortteleita ja tonttien kaavamääräyksiä päivitetään. Uudet tiedot päivittyvät eTontti-palveluun syksyn 2023 aikana.

Salpakankaan yritysalue

Salpakankaan n.114 ha:n yritysalue sijaitsee hyvien logististen- ja liikenneyhteyksien päässä vain 1,7 km uuden Vt 12 kehätien liittymästä Hollolassa ja 8 km Lahdesta. Ensimmäiset yritykset sijoittuvat yritysalueelle jo 1960-luvulla. Nykyisin alueella on yli 200 yritystä.

Ojastenmäen yritysalue

Ojastenmäen yritysalueen sijainti Vt 12 varrella tarjoaa erinomaiset logistiset yhteydet yrityksille. Lahti sijaitsee noin 20 minuutin, Riihimäki ja Hämeenlinna alle tunnin ja pääkaupunkiseutu reilun tunnin ajomatkan päässä.

Nostavan logistiikka-alue

Hollolassa, Salpakankaan kuntakeskuksen eteläpuolella sijaitseva Nostavan alue soveltuu mainiosti nykyaikaiselle sisämaaterminaalitoiminnalle, joka pystyy vastaamaan monipuolisiin tulevaisuuden tarpeisiin. Nostava sijaitsee Lahti-Helsinki Oikoradan sekä Vt 12 eli uuden Lahden eteläisen kehätien välittömässä läheisyydessä sekä kansainvälisen tie- ja rataverkoston äärellä.

Harjurinne – yritystontit

Soramäen vanhaa ostoskeskusta vastapäätä, erinomaisella sijainnilla, kaksi kaupalliselle liiketoiminnalle kaavoitettua yritystonttia. Toteuttaminen vaatii kiertoliittymän. Lue ja kysy lisää.

Muut yritystontit

Hollolassa sijaitsee yksittäisiä eri käyttötarkoituksiin kaavoitettuja yritystontteja. Niistä voit kysyä esittämällä oman toimintasi tarpeet. Tutkitaan yhdessä löydämmekö sopivan sinulle ja yrityksellesi.

Toimitilahakemisto – Lahti Business Region

Tästä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n ylläpitämästä Lahden seudun toimitilahakemistosta voit hakea yrityksellesi sopivia toimitiloja tai yritystontteja Lahden seudulta: Asikkalasta, Hartolasta, Hollolasta, Iitistä, Lahdesta, Orimattilasta ja Padasjoelta. – Tai ilmoittaa myytäviä tai vuokrattavissa olevia kohteita maksutta.