Kotiin Hollolaan

Viimeksi päivitetty: 12.10.2023

Kodin paikka

Hollola on erinomainen kodin paikka. Hollola on kotoisa kunta, jossa asukkaat viihtyvät pitkään. Täällä hyvät palvelut ovat lähelläsi ja täällä on helppo asua, harrastaa, tehdä työtä, yrittää ja toimia osana yhteisöä.
Hollolalla on monta luontoa. Sinun on niistä yksi.

Hirveen hyvä Hollola asua ja elää

Hollolassa arki on sujuvaa. Täällä on hyvä elää lähellä hyviä palveluja ja keskellä monimuotoista luontoa. Harrastusmahdollisuuksia on runsaasti Hollolassa ja paljon lisää hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdessa.
Hollola on rauhallinen ja turvallinen asuinpaikka. Hollola on panostanut paljon lasten ja nuorten palveluihin, kuten kouluihin ja päiväkoteihin. Kunnan talous on tasapainoinen. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet antavat loistavat eväät hyvinvoinnin ylläpitämiseen. 

Hollolan esite , avautuu uuteen välilehteen

Monimuotoista asumista

Hollolassa voit asua maalla tai melkein kaupungissa. Asumismuotoja löytyy kaikkiin tarpeisiin. Kuntakeskuksessa Salpakankaalla voit asua kaupunkimaisesti kauppojen, terveysaseman, koulujen ja muiden palvelujen lähellä.
Sykkiikö sydämesi enemmän maaseudulle? Hollolassa on lukuisia idyllisiä kyliä, joissa pääset helposti osaksi kylän yhteisöä. Hollola onkin tunnettu viihtyisistä kylistään.