Meille töihin

Hollolan kunnalla on monta luontoa. Ja työtehtävää. Yksi niistä voi olla sinun!

Meillä työskentelee noin 800 ammattilaista eri alojen monipuolisessa tehtävissä. Joukkoon mahtuu opettajia, koulunkäynninohjaajia varhaiskasvatuksen lastenhoitajia ja -opettajia, ruoka- ja siivouspalveluiden palvelutyöntekijöitä, eläinlääkäreitä sekä -hoitajia, rakennus- ja ympäristötarkastajia, liikuntapaikkojen hoitajia, mittamiehiä, kaavasuunnittelijoita, viestinnän alan ammattilaisia, it- ja taloushallinnon osaajia sekä paljon muita. Meillä on tekemisen meininki!

Haemme osaajia eri pituisiin palvelussuhteisiin lyhyistä sijaisuuksista, määräaikaisiin ja vakituisiin palvelussuhteisiin. Jokaiselle jotakin.

Meillä saat:

  • Työskennellä monipuolisesti – tarjoamme monipuolisia työtehtäviä eri aloilta.
  • Kehittyä ja kehittää – kannustamme oman osaamisen kehittämiseen. Jokaisella on mahdollisuus osallistua oman työnsä sekä yksikön toiminnan kehittämiseen.
  • Olla osa yhteisöä – teemme asioita yhdessä. Meillä ei ketään jätetä yksin, vaan apua saa aina.
  • Työskennellä hybridisti – tarjoamme mahdollisuuden yhdistää etä- ja läsnätyötä joustavasti kaikissa niissä tehtävissä, joissa työn luonne ja työtehtävät sen mahdollistavat.
  • Käyttöön henkilöstöedut – uudistamme henkilöstöetuuksia parhaillaan. Pysy kuulolla.

Sukella joukkoon. Sukellus syvään päähän, räpiköintiä – oivallus. Niin se meni, uimaan oppiminen. Se on muisto, joka nousee päällimmäiseksi, kun miettii merkittäviä hetkiä. Se ja Hollolan kunnassa aloitus. Täällä ei tosin tarvitse räpiköidä, koska apua saa aina, ihan jokaiselta. Siksi joukkoon on helppo sukeltaa, vaikka jalat eivät pohjaan yltäisikään. Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on yksi niistä. -Erityisasiantuntija

Avoimet työpaikat

Hollolan kunnan avoimet työpaikat ovat nähtävillä Kuntarekry-verkkopalvelussa. Avoinna oleviin paikkoihin haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Lisätietoja paikoista antaa työpaikkailmoituksessa mainittu yhteyshenkilö.

Katso tämän hetken avoimet paikat Kuntarekrystä, hae ja tule osaksi iloista sekä ketterää porukkaamme!

Nyt haemme joukkoomme: