Työllisyyspalveluissa sinua ohjataan ja neuvotaan työllisyysasioissa. Hollolalainen työnhakija, varaa aika ja tule keskustelemaan tilanteestasi!

Hollolan työllisyyspalvelut | 044 780 1299

Anna palautetta toiminnastamme

Tuliko kehumisen tai kehittämisen aihetta? Me Hollolan kuntakokeilussa haluamme kehittää toimintaamme mahdollisimman asiakasta hyödyttäväksi. Sen vuoksi toivomme sinulta kaikenlaista palautetta toiminnastamme.

Kuntakokeilu työnhakijoille

Oletko työllisyyden kuntakokeilun asiakas? Olemme koonneet sivuillemme tietopaketin ja usein kysyttyjä kysymyksiä kuntakokeilun asiakkaillemme?

Kunnontiimissä painetaan töitä

Tutustu Kunnontiimin työprojekteihin ja tehtäviin tiimin omilla sivuilla.

Työllisyyspalvelut työllistymisen tukena

Hollolan työllisyyspalveluissa teemme töitä kaikkien työnhakija -kuntalaisten hyväksi. Olet tervetullut tapaamaan meitä ja keskustelemaan tilanteestasi. Järjestämme myös erilaisia paikallisia työelämän ja työnhauntapahtumia, tarjoamme neuvontaa työnhaussa, autamme kartoittamaan työ- ja palkkatukipaikkoja ja mahdollistamme erilaisia reittejä ponnistaa työelämään. Hollolainen työtön työnhakija voi myös tiedustella mahdollisuutta rahalliseen Hollola -tukeen.

Kesätyö on monelle nuorelle ensimmäinen askel

Hollolalaisten nuorten ensimmäisiä työelämäkokemuksia haluamme lisätä tarjoamalla kesätöitä sekä kesätyöseteleitä työllistymisen tueksi. Teemme myös yhteistyötä koulujen ja paikallisten yhdistysten kanssa lisätäksemme ymmärrystä työnhausta ja työelämän pelisäännöistä.

TE-palvelut toimivat kunnassa

Hollolassa toimii vuoden 2024 loppuun myös työllisyyden kuntakokeilu, jonka myötä osa hollolalaisista työnhakijoista saa TE-toimiston palvelut suoraan omasta kotikunnasta omavalmentajansa kautta. Viranomaispuolen tiedot löytyvät kuntakokeilun sivuilta.

Työnhauntarinoita Hollolalaisilta työnhakijoilta

Työllisyyspalvelut Hollolassa -logo

Työelämätarina: Oppisopimuksella erikoisammattitutkinto työ kautta

Uutiset 02.10.2023 Työllisyyden tarinoita
Työllisyyspalvelut Hollolassa -logo

Työelämätarina: Oppisopimuksella asiakaspalveluosaamista

Uutiset 15.09.2023 Työllisyyden tarinoita
Työllisyyspalvelut Hollolassa -logo

Työelämätarina: Oppisopimuksella rakennusalan töihin

Uutiset 15.09.2023 Työllisyyden tarinoita

Ota yhteyttä:

Hollolan työllisyyspalvelut 
044 780 1299 | 044 780 1217 | tyollisyyspalvelut@hollola.fi
(Vastaanotamme asiakkaita vain ajanvarauksella.)