Työllisyyspalveluissa sinua ohjataan ja neuvotaan työllisyysasioissa. Hollolalainen työnhakija, varaa aika ja tule keskustelemaan tilanteestasi!

Työnhakutapahtuma työtreffit

Työnhakijoille suunnattu työnhauntapahtuma torstaina 12.10.2023 klo 16-17.30 Hollolan pääkirjastolla. Tule tapaamaan eri alojen työnantajia ja koulutuksen tarjoajia paikan päälle. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Anna palautetta toiminnastamme

Tuliko kehumisen tai kehittämisen aihetta? Me Hollolan kuntakokeilussa haluamme kehittää toimintaamme mahdollisimman asiakasta hyödyttäväksi. Sen vuoksi toivomme sinulta kaikenlaista palautetta toiminnastamme.

Polut työelämään

Reitti omaan työhön ei ole aina se suorin ja siksi me haluamme Työllisyyspalveluissa auttaa: Kysy meiltä apua ja neuvoja tai voisiko ehkä Kunnontiimi, Osuma tai ruokapalvelut auttaa eteenpäin?

Työllisyyspalvelut työllistymisen tukena

Hollolan työllisyyspalveluissa teemme töitä kaikkien työnhakija -kuntalaisten hyväksi. Olet tervetullut tapaamaan meitä ja keskustelemaan tilanteestasi. Järjestämme myös erilaisia paikallisia työelämän ja työnhauntapahtumia, tarjoamme neuvontaa työnhaussa, autamme kartoittamaan työ- ja palkkatukipaikkoja ja mahdollistamme erilaisia reittejä ponnistaa työelämään. Hollolainen työtön työnhakija voi myös tiedustella mahdollisuutta rahalliseen Hollola -tukeen.

Kesätyö on monelle nuorelle ensimmäinen askel

Hollolalaisten nuorten ensimmäisiä työelämäkokemuksia haluamme lisätä tarjoamalla kesätöitä sekä kesätyöseteleitä työllistymisen tueksi. Teemme myös yhteistyötä koulujen kanssa lisätäksemme ymmärrystä työnhausta ja työelämän pelisäännöistä.

TE-palvelut toimivat kunnassa

Hollolassa toimii vuoden 2024 loppuun myös työllisyyden kuntakokeilu, jonka myötä osa hollolalaisista työnhakijoista saa TE-toimiston palvelut suoraan omasta kotikunnasta omavalmentajansa kautta. Viranomaispuolen tiedot löytyvät kuntakokeilun sivuilta.

Ota yhteyttä ja varaa aika: tyollisyyspalvelut@hollola.fi | 044 780 1217 / 044 780 1299

Työelämän ajankohtaiset Hollolassa

Ota yhteyttä:

Hollolan työllisyyspalvelut 
P. 044 780 1299 | P. 044 780 1217 | tyollisyyspalvelut@hollola.fi
(Vastaanotamme asiakkaita vain ajanvarauksella.)