Työllisyyspalveluissa sinua ohjataan ja neuvotaan työllisyysasioissa. Hollolalainen työnhakija, varaa aika ja tule keskustelemaan tilanteestasi!

Hollolan työllisyyspalveluissa teemme töitä kaikkien työnhakija -kuntalaisten hyväksi. Olet tervetullut tapaamaan meitä ja keskustelemaan tilanteestasi.

Työllisyyspalvelut työnhakijoiden tukena

Järjestämme myös erilaisia paikallisia työelämän ja työnhauntapahtumia, tarjoamme neuvontaa työnhaussa, autamme kartoittamaan työ- ja palkkatukipaikkoja ja mahdollistamme erilaisia reittejä ponnistaa työelämään. Hollolainen työtön työnhakija voi myös tiedustella mahdollisuutta rahalliseen Hollola -tukeen.

Anna palautetta toiminnastamme

Tuliko kehumisen tai kehittämisen aihetta? Me Hollolan työllisyyspalveluissa ja kuntakokeilussa haluamme kehittää toimintaamme mahdollisimman asiakasta hyödyttäväksi. Sen vuoksi toivomme sinulta kaikenlaista palautetta toiminnastamme.

Kuntakokeilu työnhakijoille

Oletko työllisyyden kuntakokeilun asiakas? Hollolassa toimii vuoden 2024 loppuun myös työllisyyden kuntakokeilu, jonka myötä osa hollolalaisista työnhakijoista saa TE-toimiston palvelut suoraan omasta kotikunnasta omavalmentajansa kautta. Olemme koonneet sivuillemme tietopaketin kuntakokeilun toiminnasta Hollolassa.

Nuorten työmahdollisuudet

Hollolan kunta haluaa tukea paikallisten nuorten ensiaskelia työelämässä tarjoamalla kunnassa erilaisia kesätyömahdollisuuksia, yrityksille rahallisena palkkauksen tukena nuorten kesätyöseteleitä sekä tukemalla paikallisen Hollolan 4H-yhdistyksen työ- ja yritysmahdollisuuksien tarjoamista.

Ota yhteyttä:

Työllisyyden kuntakokeilu:
Ensisijaisesti yhteydenotot oma-asioinnin kautta.
Voit olla yhteydessä myös kuntakokeilun vaihteen kautta 044 482 6700.
(Vastaanotamme asiakkaita vain ajanvarauksella.)

Hollolan työllisyyspalvelut:
044 780 1299 | 044 780 1217 | tyollisyyspalvelut@hollola.fi

Työnhauntarinoita hollolalaisilta työnhakijoilta

Työllisyyspalvelut Hollolassa -logo

Työelämätarina: Oppisopimuksella erikoisammattitutkinto työ kautta

Uutiset 02.10.2023 Työllisyyden tarinoita
Työllisyyspalvelut Hollolassa -logo

Työelämätarina: Oppisopimuksella asiakaspalveluosaamista

Uutiset 15.09.2023 Työllisyyden tarinoita