kuvassa  marko eskolainen keinuu kahden iloisen lapsen kanssa puistossa kesällä

Pro Park Palveluiden yritystarina

Marko Eskolainen kertoo:

Olen yrittäjä Päijät-Hämeestä, perinteikkäästä Hollolasta. Hämäläisyydestä huolimatta päätöksiä ja tulosta syntyy hyvän harkinnan jälkeen ripeästi ja ammattitaidolla. Työkokemusta useimmista tarjoamistani palveluista on kertynyt yli kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Tarjoan asiakkailleni palveluita, jotka hallitsen hyvin. Leikkialueiden turvallisuusasiat ovat olleet työtäni vuodesta 1997 ja tahti sillä saralla on kova. 10 vuotta on painittu myös lähiliikuntapaikkojen parissa ja samat vuodet Euroopan standardisoimisjärjestön turvallisuusstandardien kehitystyössä antavat perspektiiviä menneeseen ja etenkin tulevaan. 

Suunnitelmien turvallisuusarvio
Palvelu sisältää yksityiskohtaisen arvion uuden tai saneerattavan leikki- tai lähiliikuntapaikan kokonaisturvallisuudesta. Arvio tehdään kohteen suunnitelma-asiakirjojen pohjalta suunnitteluvaiheessa. Tarpeen mukaan palvelu sisältää maastokäynnin suunnittelukohteessa. Palvelua tarjotaan myös parkour- ja rullalauta-alueille.

Käyttöönottotarkastus
Palvelu sisältää uuden tai saneeratun leikki- skeitti- ja lähiliikuntapaikan kokonaisvaltaisen käyttöönottotarkastuksen ennen kohteen käyttönottoa. Kirjallinen kuvallinen raportti kuuluu hintaan, johon sisältyy automaattisesti mahdollisten puutteiden riskitason arviointi. Palvelu ei sisällä putoamisalustojen HIC-testiä.

Turva- ja vuositarkastukset
Palvelu sisältää olemassa olevan leikki- skeitti- ja lähiliikuntapaikan kokonaisvaltaisen turvatarkastuksen kirjallisen raportin kera. Raportti sisältää mahdolliset turvallisuuspuutteet ja niiden riskitason arvioinnin sekä niin haluttaessa korjausehdotukset. Palvelu ei sisällä putoamisalustojen HIC-testiä. Palvelu voidaan ulottaa myös koko organisaation leikkipaikkaomaisuuteen. Myös Standardin SFS EN 1176-7 mukainen vuositarkastus kuuluu yrityksen palvelutarjontaan

Koulutuspalvelut 

Leikki- ja lähiliikuntapaikkojen turvallisuuteen ja viheralueiden kunnossapidon kehittämiseen räätälöidään eripituisia koulutuskokonaisuuksia tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Viheralueiden kunnossapidon valvonta- ja kehitystyössä näkee kunnossapitotyön moninaiset haasteet. Usein ulkopuolelta näkee kunnossapidon tilan ja kipupisteet paremmin kuin sisältä ja tätä silmää olen kehittänyt. Autan siinä, että luomme yhdessä motivoivia keinoja kokonaisvaltaisen kunnossapidon ja samalla maiseman parantamiseksi.

Olen toimintaani tyytyväinen silloin, kun asiakkaani on saanut palveluni kautta vähintään sen, mitä hän on lähtenyt hakemaan. Uskon, että näin tulee   yhteishankkeissamme myös käytännössä käymään.

Linkit:

Propark palvelut nettisivu , avautuu uuteen välilehteen Vuoden 2021 yksinyrittäjä Propark Palvelut Oy video , avautuu uuteen välilehteen