Kaksi senioria istuu puisella kaiteella ja katsovat toisiaan.

Senioreille

Näiltä sivuilta löydät tietoa hyvinvointisi ja terveyden edistämisen tueksi. Hollolan kunta järjestää senioreille mm. monipuolista ohjattua liikuntaa.

Kaksi senioria istuu puisella kaiteella ja katsovat toisiaan.

Ikääntyneiden sosiaalipalvelut

Päijät-Soten ikääntyneiden palvelut on tarkoitettu yli 65-vuotiaille. Ikääntyneiden palvelut ovat apunasi, kun tarvitset tukea arjesta selviytymiseen, kuntoutukseen ja asumiseen.

Ikääntyneiden palveluneuvonta

Palvelu­neu­von­nasta saat maksutta tietoa ja ohjausta arkea tukevista asioista. Asioida voi myös anonyymisti. Palvelunumero 044 482 5050 sekä Lahden palvelutorilla, kauppakeskus Trion 2. kerroksessa, sijaitseva palvelupiste ovat avoinna ma-ti ja to-pe klo 9–15 ja ke klo 9–16. Palveluneuvontaa tarjoaa Luona Hoiva Oy.

4H:n Helppi

Helppi on 4H:n tarjoama palvelu, jolla helpotat arkea ja työllistät samalla lähialueesi nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavan Helppi-sovelluksen avulla. Helpin kautta voit tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkuuseen, muihin puutarhanhoitotehtäviin, kotisiivoukseen tai vaikkapa lemmikinhoitajaksi.