Kinnarin tilan tilamyymälän piha kukkineen ja taimineen

Kinnarin tila 1667

Viimeksi päivitetty: 12.10.2023

Kinnarin tilan esittely

Tervetuloa makumatkalle ja elämysten pariin meille Kinnarin Tilalle. Sijaitsemme Hollolan Vesalassa, viljavainioiden keskellä, vain pyrähdys Lahden kaupunkialueesta. Olemme jo 352 vuotta vanha sukutila ja edelleen sydänjuuria myöten maanviljelijöitä. Unelmamme on säilyttää Kinnarin tila elinvoimaisena sukupolvilta toisille, ja toimia osana arvokasta Suomalaista puhdasta elintarvikeketjua.

Me, Teemu ja Terhi Kinnari olemme jo neljästoista isäntäpari tilalla. Terhin panos emäntien helminauhassa näkyy suurelta osin Tilamyymälän hoidossa ja matkailuelämysten, myynnin ja markkinoinnin parissa ja toki kodin ja perheen arjen askareissa. Teemu vastaa viljan viljelystä, jauhamisesta ja kauppojen yhteistyöstä sekä hoitaa metsiä ja muita maatilan toimia.  Mukana arjessa isona apuna ovat isovanhemmat ja loistavat työntekijät.

Viljelykierrossa on vuosittain ohraa, vehnää, kauraa, ruista. Hyvä ja puun kasvua edistävä metsätilan hoito on kunnia-asia ja huomioimme myös ympäristöarvot. Tilan mailta löytyy luonnonsuojelualue sekä vapaaehtoisia suojelualueita.

Tänäänkin Kinnarin tila tarjoaa hypyn vanhaan aikaan puhtaiden ja lähellä tuotettujen raaka-aineiden alkulähteille, jossa jokainen voi kokea maalaistalojen tunnelman, puhtaan ruoan sekä ruisleivän tuoksun hengähtäen hetken viljavainioiden keskellä. Meidän Tilamyymälästä löytyy reilu kattaus lähiruokaa eri tuottajilta, herkullinen kahvila sekä kesäaikaan lampaita kanoja ja hevosia. Tule ja koe maaseutu ja sen aitous sydänjuuria myöten, pikku piipahduksellakin!

Hyvä mieli ja elämys syntyy aidoista asioista, sydämellä.

Terhi ja Teemu Kinnari

Linkit:

Kinnarin tila 1667 , avautuu uuteen välilehteen Rehtiä makua pellosta pöytään video , avautuu uuteen välilehteen Kauran tarina , avautuu uuteen välilehteen