kuvassa hieroja hieroo asiakasta selästä salpakankaan lääkintävoimistelun tiloissa hollolan keskustassa.

Salpakankaan Lääkintävoimistelu Oy:n yritystarina

Ilolla Lähellä Sinulle Joustavasti ja monipuolisesti Osaavasti ammattitaidolla

Salpakankaan Lääkintävoimistelu Oy on muuttanut Hollolaan Keski-Suomesta, Palokasta jo vuonna 1984. Nykyinen omistaja Kirsi Miss on ostanut oman työpaikkansa vuonna 1998, silloin työntekijöitä oli kaksi. Nykyään yrityksessä on töissä kahdeksan fysioterapeuttia.

Avarat ja valoisat toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla kuntakeskuksessa Keskuskadulla katutasossa. Sen lisäksi meitä näkee usein ihmisten arkiympäristössä, kotikäynneillä, päiväkodeissa, kouluilla, työpaikoilla tai asiakkaan harrastusten parissa.

Me Salpakankaan Lääkintävoimistelun fysioterapeutit autamme eri-ikäisiä ihmisiä eroon erilaisista tuki- ja liikuntaelin tai neurologisista syistä johtuvista ongelmista liikkumisessa ja toimintakyvyssä tai kivusta fysioterapeuttisin keinoin. Tavoitteenamme on hoitojen lisäksi ohjata itsenäisiä keinoja toiminta- ja liikuntakyvyn parantamiseen ja ylläpitoon ja näin parempaan elämän laatuun.

Palveluitamme ovat fysioterapia, fysikaaliset hoidot esim. huippukylmä ja sähköhoidot, hieronta, akupunktio, kinesioteippaus sekä asiantuntija- ja koulutuspalveut.

Linkit:

Salpakankaan Lääkintävoimistelu , avautuu uuteen välilehteen Fysioterapia video Salpakankaan Lääkintävoimistelu , avautuu uuteen välilehteen