Anna palautetta

Viimeksi päivitetty: 25.09.2023

Onko mielessäsi kehitysidea, palaute tai kysymys Hollolan kunnalle. Hollolassa on käytössä sähköinen palautepalvelu, jonka avulla voit jättää palautteesi kunnan palveluista, toiminnasta ja päätöksenteosta.

Hollolan palautepalvelu , avautuu uuteen välilehteen

Kiitos, kun olet mukana kunnan toiminnan kehittämisessä. Me Hollolassa arvostamme toistemme näkemyksiä ja löydämme yhdessä ratkaisut pulmiin.

Maisemakuva, vene, järvi ja auringonlasku

Jos haluat henkilökohtaisen vastauksen, jätäthän yhteystietosi. Kunnalle annettuihin palautteisiin vastaavat työyksiköiden nimeämät vastuuhenkilöt, jotka ottavat tarvittaessa keskusteluun mukaan myös muita aiheen asiantuntijoita. Vastaus pyritään antamaan noin yhden (1) viikon kuluessa, jos aihe ei vaadi laajempaa selvitystyötä. Joskus palautekanavan kautta aloitettu keskustelu ei riitä. Voit silloin sopia vastaajan kanssa, kuinka asian hoitamista jatketaan.

Mikäli annat julkaisuluvan, palautteesi voidaan vastauksineen julkaista. Ennen julkaisua arvioidaan sisällön viestinnällinen tavoite, jotta jaettu tieto voisi hyödyntää myös muita palvelun käyttäjiä. Julkaistavan palautteen tulisi olla:

  • asiallinen
  • ytimekäs
  • ajankohtainen.

Älä lisää palautteeseen mitään arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnuksia, pankkitilin numeroita, tietoja terveydestä tai muuta vastaavaa. Voit jättää palautteesi myös nimettömänä.