kuvassa ski out biken toimitilat kesällä 
salpakankaan yritysalueella hollolassa

SKI OUT BIKE:n yritystarina

Arja Hyvärinen kertoo:

Ski-Outlet Finland Oy perustettiin 14.12.2012. Yrityksen perustivat Juha Mikkola ja Petri Ikävalko. Ski-Outlet toimi monta vuotta ainoastaan talvikaudella, myyden ja huoltaen laskettelu- ja hiihtovälineitä. Mikkola oli keväästä syksyyn maanviljelijä ja hänellä oli vuosien kokemus suksikaupasta & huollosta. Ikävalko oli puutarhuri ja yhtälailla tehnyt jo aiemmin töitä talvisin suksien kanssa. 2017 tammikuussa Mikkola osti yrityksen omistukseensa kokonaan.

2017 yrityksen brändi uudistettiin ja oli olemassa nettikaupan ensimmäinen versio. Juhan puoliso Arja Hyvärinen auttoi työskennellen päätyönsä ohella taustalla. Arja toi yritykseen brändiosaamista, strategista suunnittelua, järjestelmien kehittämistä ja viestintää. Vanha outlet jäi menneisyyteen ja urheilun erikoismyymälän & verkkokaupan uusi markkinointinimi oli Ski Out ja samalla muuttui visuaalinen ilme. Tuotteet olivat laadukkaita, tunnetuilta brändeiltä ja yritys muuttui erikoisliikkeeksi. 2018 keväällä Arja tuli yrityksen palvelukseen ja toiminta laajeni ympärivuotiseksi, kun tuoteperheeseen liittyivät polkupyörät sekä niiden huolto. Brändäykseen lisättiin pyörät eli brändi laajeni nykyiseksi: Ski Out Bike. Nettikaupan kehittämiseen, sisältöön ja tuotteisiin panostettiin vahvasti.

Erikoistuimme maastopyöriin. 2018 kesästä alkoivat Ski Out Biken tiistailenkit, ilmaiset ohjatut maastopyörälenkit Hollolan ja Lahden maastoissa. Niitä vedetään läpi kesän, välillä syksyyn ja välillä joulukuuhun. Talvisin järjestämme suksitestejä Messilässä. Sijaitsemme kätevästi Messiläntien varressa ja maastopolkujen ja latujen vieressä. Tuotevalikkoon on tullut lisää lajeja; suppailu, rullahiihto ja padel.

Yritys on kasvanut vahvasti kolme viimeistä vuotta ja asiakaskuntaa on ympäri Suomen. Työyhteisössämme on nykyään mukana kauppias Juha, myynti & huoltoasiantuntijat Petri ja Pyry, myynti & nettikauppatilaukset/digitaalinen asiakaspalvelu Natalie, tuotteiden luonti/nettikauppa/digiaspa Jenny, nettikaupan tuotetiedot Heidi ja toimitusjohtaja Arja, jonka vastuulla on pyöräleasing, laskutus, verkkokauppakokonaisuus ja viestintä. Meille hyvä fiilis on tärkeää, sekä työkavereiden, kumppaneiden että asiakkaiden kanssa. Kivijalassa käy paljon kanta-asiakkaita, tuttuja kasvoja, joista monesta on tullut meille kaveri.

Vaikka myymme urheiluvälineitä ja olemme tekemisissä ihmiselle erittäin tärkeän asian eli vapaa-ajan kanssa – merkityksellisintä on ihmisten välinen kommunikointi eli asiakaskohtaamiset kivijalassa ja verkossa. Sosiaalisessa mediassa pääosassa ovat ihanat asiakkaamme. Meillä on asiantuntemusta, kokemusta lajeista ja otamme kaikki ystävällisesti vastaan. Meille on sydämen asia saada ihmiset liikkumaan ulkona, läpi vuoden, pitämään huolta itsestään ja voimaan hyvin.

Ski Out Bike – hyvä syy liikkua

Linkit:

SKI OUT BIKE nettisivu , avautuu uuteen välilehteen SKI OUT BIKE Facebook , avautuu uuteen välilehteen SKI OUT BIKE Instagram , avautuu uuteen välilehteen SKI OUT BIKE tiistailenkki , avautuu uuteen välilehteen SKI OUT BIKE lenkki salpausselän harjulla , avautuu uuteen välilehteen

Messiläntie 40 15860 Hollola 040 5555 612