Hakeminen ja irtisanominen

Viimeksi päivitetty: 24.05.2024

Hakeminen Wilman lomakkeella

Iltapäivätoimintaan haetaan lukuvuodeksi kerrallaan. Hakuaika on tammikuussa. Hakemus tehdään sähköisesti Wilman kautta. Muina aikoina toimintaan voi hakea paperilomakkeella. (Lataa tiedosto).

Wilma , avautuu uuteen välilehteen

Lomakkeet Wilmassa

Lomakkeet löytyvät ylävalikosta tai klikkaamalla kolmesta pisteestä.

Paikan myöntäminen

Iltapäivätoimintapaikka pyritään ensisijaisesti myöntämään kaikille toimintaan määräajassa hakeneille oppilaille. Myös erityisen tuen lasten tarpeet huomioidaan. Mikäli hakemuksia on enemmän kuin resursseja, valinta suoritetaan yhdenvertaista valintaperustetta noudattaen arvontana. Ensimmäisessä vaiheessa arvonta suoritetaan määräajassa hakeneiden 1. luokkalaisten kesken ja toisessa vaiheessa muiden määräajassa hakeneiden kesken toimintasuunnitelman perusteiden mukaisesti.

Irtisanoutuminen

Iltapäivätoimintapaikka irtisanotaan kirjallisesti (paperilla/Wilma-viestillä/web-palvelussa). Lomake on ladattavissa tällä sivulla. Irtisanomisesta tulee aina ilmoittaa myös koulun toimistosihteerille. Mikäli iltapäivätoiminnasta irtisanoutuvalla oppilaalla on koulukuljetusoikeus, sen uudelleen järjestämiseen on varattava kolme arkipäivää. Irtisanomispäivä on aina kuukauden viimeinen päivä. Irtisanomista ei voi tehdä takautuvasti. Irtisanomiskuukaudelta peritään koko kuukauden maksu.