Vapaa-aika

Mahdollistamme kuntalaisille omanlaista, onnellista ja yhteisöllistä arjen hyvinvointia. Edistämme kuntalaisten vapaa-ajan toimintaa ja harrastamista. Kehitämme yhdessä hyvinvointia tukevia rakenteita sekä tuemme kuntalaisen aktiivista ja turvallista elämää – Hirveen hyvällä fiiliksellä!

Tutustu vapaa-aikapalveluiden esitteeseen! (avautuu uuteen välilehteen)

Liikunta

Hollolan kunnan liikuntapalvelut järjestää monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja ohjattua liikuntaa. Luontoreiteillä voit tutustua Hollolan kauniiseen luontoon ja sen monimuotoisuuteen.

Kirjastot

Hollolan kirjasto kuuluu Päijät-Hämeen kirjastojen yhteiseen kirjastokimppaan. Kirjastopisteiden omat verkkosivut löytyvät Lastu.finna palvelusta. https://lastu.finna.fi

Kulttuuri

Kulttuuria Hollolassa! Tapahtumat ovat paikallisten tekijöiden yhteinen areena ja osallistamme niihin paikallisia kulttuurin tekijöitä, yhdistyksiä sekä yrityksiä. Järjestämme myös näyttelyitä yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Kulttuurinen nuorisotyö osallistuu aktiivisesti mm. Erasmus+ vaihto-ohjelmaan, jossa nuoret pääsevät tutustumaan vieraisiin kulttuureihin sekä osallisuustoimintaan.

Harrasta

Hollolassa on hirveen hyvät harrastusmahdollisuudet kaiken ikäisille! Voit esimerkiksi vuokrata ja lainata pelivälineitä, harjoitella bänditilassa tai osallistua ohjattuun lasten ja nuorten harrastustoimintaan.