Harrasta ja järjestä

Hollolassa on hirveen hyvät harrastusmahdollisuudet kaiken ikäisille! Lue lisää erilaisista harrastusmahdollisuuksista alla.

Yhdistystoiminta

Hollolassa toimii lukuisia aktiivisia järjestöjä, yhdistyksiä ja seuroja, jotka toiminnallaan tukevat kuntalaisten mahdollisuutta osallistua, vaikuttaa ja tehdä itselleen merkityksellisiä asioita. Lisäksi järjestöt ovat kunnan tärkeä yhteistyökumppani edistäen hyvinvoinnin ja terveyden edellytyksiä Hollolassa.

Pelivälineiden vuokraus

Vapaa-aikapalveluilta voit vuokrata monenlaista välineistöä. Vapaa-aikapalveluilta löytyy vuokrattavaa välineistöä sumopuvuista ja sählykaukalosta äänentoistoon ja katukoriskoreihin. Yksittäisiä liikuntavälineitä (esim. kahvakuulaa, gymstick, frisbeegolfin kiekkoja) voit lainata kirjaston liikuntavälineiden lainauspisteestä.

Bänditoiminta

Vapaa-aikapalveluiden bänditila soittimineen sijaitsee uimahallin alakerrassa. Bänditila on remontoitu niin, että musiikin soittaminen on tilassa mielekkäämpää ja äänittäminen on myös mahdollista studiotason välineillä. Sinulla tai ryhmälläsi on mahdollisuus saada yksilöllistä soiton opetusta, kuin myös bändinohjausta ammattilaiselta. Vapaita vuoroja voi tiedustella nuoriso-ohjaajilta tai suoraan bänditoiminnan vastaavalta.

Tapahtumien järjestäminen

Ohjeita yhdistyksille ja muille toimijoille tapahtumien järjestämiseen Hollolassa. Löydät sivulta esimerkiksi ohjeita lupien hakemiseen.