kuvassa sjoy travelin bussi matkustajineen riekonlinnan pihassa saariselällä lapissa

Seppo Juhani Oy:n yritystarina

Siilinjärveltä 1963 Lahteen ja sieltä Hollolaan muuttanut Seppo-Juhani Savolainen aloitti nuorena  työelämänsä veljensä autoyrityksessä: Savolaisen autossa, remonttimiehenä sekä automaalarina.

Heti kun ikää karttui ja taskuun tuli ”rekkakortti” niin tie veti miehen rekkahommiin. Siinä tuli opittua Suomen tiet sekä raskaan ammatin hyvät- ja huonot puolet. Siinä tuhansien kilometrien lomassa ehti S-J perustaa myös perheen 1969 Arjan kanssa. Urheilun saralla Seppo-Juhanin nimi on koreillut useaan otteeseen maailmankuullussa Guinnessin ennätystenkirjassa hiihdon ja pyöräilyn 24h sarjassa.

Soittouralle S-J joutui vahingossa kun erään autokaupan mukana tuli lauluvahvistimet. Lehti-ilmoitus ja bändi kasaan. Kuukausi treeniä ja sitten KEIKALLE! Leipä perheelle tuli ravintolamuusikon työllä. Vuosia ravintoloita kierreltyään S-J tuli siihen tulokseen, että  keikkailu on liian kaavamaista. Haluan perustaa oman kodikkaan ja vapaamuotoisen ravintolan ilman turhia ”kravatteja” :sanoi Seppo-Juhani eräänä päivänä.  Siitä lähti Seppo-Juhanin ja vaimo-Arjan hotelliyrittäminen. Ensin 90-luvun alussa vuokrapaikat Saariselkä Laaninhovi ja Savitaipale Lomakartano Olkkola. Vuonna 1996 Seppo-Juhani Oy sai mahdollisuuden ostaa Hotelli Nipastahkon Tahkovuorelta.

90-luvulla kulki isoja ryhmiä lomakohteisiin ja asiakkaiden haku ja vienti vaati aina ulkoista matkatoimistoa palvelemaan matkustusta, niinpä Seppo-Juhani kävi liikennöitsijäkurssin ja hankki itselleen omat bussit. Näin syntyi Matkatoimisto SjoyTravel. Perheyrityksessä Arja hoitaa matkatoimiston konttoriasiat ja matkoilla matkanvetäjänä kuvaajana ja oppaana ja Seppo-Juhani muut toiminnan pyörittämiseen tarvittavat asiat.

Matkailu laajeni pikkuhiljaa Viron eri kylpylöihin. Kylpyläpaketit ovat olleet pääartikkelimme jo 20 vuoden ajan. Tilausajot: Suomi, Eurooppa, Baltia. Matkat: Lappi, päiväretket ja tilausajot Barcelonaa myöten, teemamatkat, ja jne. Viimeiset 7 vuotta Espanjan aurinkorannikolle olemme tehneet opastettuja ryhmämatkoja. Nyt koronavuosien jälkeen toiminta alkaa vihdoin vilkastua. Jatkamme matkojen järjestämistä niin pitkään kun asiakkaamme palvelujamme käyttävät ja kyytiimme nousevat.

Seppo-Juhani Oy:n /SjoyTravelin menestyksen taustalla on ollut hyvä : osaaminen, asiakkaiden henkilökohtainen ja turvallinen palvelu sekä kuunteleminen.

Tavoitteemme on että mahdollisimman moni vanhempi ihminen uskaltaisi lähteä kansamme lomamatkalle. Asiakkaat ja heidän hymyilevät kasvot ovat voimavaramme, mistä saamme virtaa joka päiväiseen yrittämiseen.

Seppo Juhani Oy:llä on myös oma ohjelmapalvelu. Seppo Juhanin voi tilata soittamaan erilaisiin juhliin, joko yksin (hanuri-koskettimet  laulu) tai kokoonpano toiveiden mukaan, tai vaikkapa vetämään Karaoke-iltaa. Myös hää-, syntymäpäivä-, hautajas- ja tanssimusiikki löytyvät muusiikkilistalta.

Seppo-Juhani Oy                                                   

Toivontie 2, 16730 Kutajärvi

+358 40 5060 330, matkat@sjoy.fi


Seppo Juhani Oy , avautuu uuteen välilehteen Tilausajoa Suomi Eurooppa video , avautuu uuteen välilehteen Laulu Lapista Seppo Juhani video , avautuu uuteen välilehteen