Vesalan hierontapalvelun yritystarina

Yrittäjä Jyrki Lindberg kertoo:

Aloitin  hoiva- ja hoitoalan työt 90- luvun loppupuolella ensin omaishoitajana, sitten avustajana vanhusten parissa. Kun hoiva-ala kiinnosti minua, niin lähdin opiskelemaan lisää oppisopimuksella lähihoitajaksi v.2011. Sen jälkeen asiakkaiden hieromimenen alkoi kiinnostamaan ja pääsin opiskelemaan hierontaaa Lahden hierojakouluun, josta valmistuin v.2012 hyvin arvosanoin. Yrittäjäisyys ja vapaus kiinnosti minua ja päätiin perustaa Vesalan hierontapalvelun Hollolan Vesalaan 2013.

Vesalan hierontapalvelun tilat sijaitsevat Hollolan Vesalassa Hälvälän koulun naapurissa, missä myös itse asun vaimoni kanssa. Palvelukonseptiini kuuluu myös hieronta matkahierontapöydän kanssa: kotikäynnit asiakkaiden kotona, yrityksissä, vanhusten- ja kehitysvammaisten ryhmäkodeissa ym. paikoissa, joihin asiakas tilaa hierontaa.

Klassisen- ja mobilisoivan hieronnan lisäksi olen opiskellut trigger- piste käsittelyä.  Hyvästä palvelusta ja asiakkaiden huomioon ottamisesta v.2018 sain Suomen yritysvalioiden todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat- sertifikaatin. Tyytyväiset asiakkaat ovatkin tärkein asia, joka auttaa jaksamaan minua eteenpäin yrittäjänä, varsinkin näinä epävakaina aikoina. Palvelemme asiakkaita aina positiivisella asenteella ja mielellä. Pidämme Hollolan hieronta palvelua auki normaaleina työaikoina, mutta olemme valmiita palvelemaan Hollolalaisia  ja asiakkaita myös muista kunnista muina kellon aikoina.

Olemme käyttäneet hyväksiFacebookkia palvelujemme informoimiseen ja sieltä löytyy myös yrityksen yhteistiedot. 

Vesalan hierontapalvelu Facebook , avautuu uuteen välilehteen

Ota rohkesti yhteyttä ja tule Vesalaan hierontaan meille!

Lisätietoja yrityksestä löytyy www.hierontapalvelu.net- sivuilta.