Hollolan yrityspalvelut auttaa, tukee ja neuvoo!

Tarvitsetko apua yritystoiminnan aloittamiseen tai kehittämiseen, etsitkö yhteistyökumppaneita, tietoa kunnan palveluista, tonttia- tai tiloja laajentamiseen/alueelle sijoittumiseen? Tuomme yhteen oikeat henkilöt, palvelut ja autamme löytämään ratkaisuja ja keinoja.  Hollolan kunta tarjoaa asiantuntija-apuaan myös yhteistyö- ja sopimuskumppanuuksien kautta.

Ota yhteyttä yritysasioissa

Hollolassa viihtyvät yritykset ja asukkaat

Yritysten kannalta Hollolan vahvimpia valtteja ovat logistisesti erinomainen sijainti, yritysverkostot, Lahden seudun arvostetut, kehittyvät ja kehittävät oppilaitokset sekä kohtuuhintaiset toimitila-, asumis- ja työvoimakustannukset.

Noin 23 000 asukkaan Hollola on reilun 200 000 asukkaan Päijät-Hämeen maakunnan kaupunkien ja kuntien joukossa toiseksi suurin. Keskuskaupunki Lahden rajanaapurina logistinen sijainti on niin asumisen kuin yrittämisen kannalta erittäin toimiva.

Tapahtumat ja uutiset yrityksille

Julkaisemme uutiskirjettä Elinkeinoasiaa Hollolasta noin kerran kuussa, Järjestämme yrittäjille ja yrityksille suunnattuja tapahtumia ja tulemme mielellämme käynnille yritykseenne tai osallistumme tapahtumaanne.

Projektit ja hankkeet

Projektit ovat osa suunnitelmallista kehittämistä ja hankkeet tuottavat uusia asioita, verkostoja ja kehitystä. Haluamme olla mukana muutoksessa.

Yritysten ilmastokumppanuus

Ilmastokumppanuus tarjoaa organisaatioille helpon tavan aloittaa ilmastotyö, jossa jokainen voi lähteä mukaan omilla pienillä tai isoilla tavoitteilla.

Yritystarinoita Hollolasta

Hollolassa on noin 1600 yrityksen toimipistettä ja rekisteröityneitä, aktiivisia yrityksiä noin 2700. Monta tarinaa kasvusta, kehityksestä, työllistämisestä, haasteista ja yrittäjyyden iloista. Tältä löydät niistä muutamia.

Yritystarinat

Yhteistyö ja kumppanuudet

Yhteistyön ja sopimuskumppanuuksien kautta pyrimme tarjoamaan yrityksille parasta mahdollista asiantuntijuutta ja neuvontapalveluja niin kehittämisen kuin myös sijoittumisten avuksi ja tueksi. Tutki tarjontaa ja kumppaneita ja kysy tarvittaessa lisätietoja.

Yhteistyö ja kumppanuudet
TEKEMISEN PAIKKA 1 video , avautuu uuteen välilehteen TEKEMISEN PAIKKA 2 video , avautuu uuteen välilehteen TEKEMISEN PAIKKA video 3 , avautuu uuteen välilehteen