AutoMussalo Oy:n yritystarina

Marko Mussalo kertoo:

Teemme perinteistä autokauppaa nykyaikaisella tavalla! 

AutoMussalo on perustettu v.2012. Nykyaikaiseen autokauppaan kuuluu meidän mielestämme avoimuus, tavoitettavuus, palvelukokemus ja digitaalisuus.

Yksinkertaisuudessaan pyrimme palvelemaan niin, että asiakkaalle jää hyvä mieli – kokonaisvaltaisen hyvästä palvelusta ja juuri sinulle sopivasta autosta.

Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeä juttu ja meitä täällä AutoMussalolla on nyt kolme kaverusta palvelemassa sinua. Marko ja Immo hoitaa myynti-/ostopuolen ja autojen sekä tilojen siisteydestä vastaa Antti.

Olemme toimineet Hollolassa vuodesta 2018 lähtien ja autoja myyty ympäri Suomen. Sijainniltaan Hollola on huippu paikalla. Asiakkaita tulee noin kahden viikon välein Lapista saakka, mikä on suoraan sanottuna aivan mahtavaa.

Valikoima vaihtelee 20–45 auton välillä ja panostamme hyvin huollettuihin, hyvällä varustetasolla oleviin menopeleihin. Pääasiallisesti autot ovat saksalaisia, mutta emme missään nimessä karta muista maista tulevia.

www.facebook.fi/automussalo    www.instagram.com/automussalo  www.automussalo.fi

Keskikankaantie 2B, Hollola

p. 044 2448812

Info , avautuu uuteen välilehteen AutoMussalo , avautuu uuteen välilehteen Marko Mussalo Päijät-Hämeen maakunnallinen nuori yrittäjä 2021 , avautuu uuteen välilehteen AutoMussalo Facebook , avautuu uuteen välilehteen

Salpakankaan yritysalue , avautuu uuteen välilehteen