kuvassa jenni ja vesa koivumaa tietokoneden äärellä konttorilla kalliolassa hollolassa

ELAP Oy:n yritystarina

Vesa ja Jenni Koivumaa kertovat: 

Elap Oy on vuonna 2011 perustettu elintarvikealan asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsee Paimelassa. Rakennamme laatu- ja johtamisjärjestelmiä standardien mukaisiksi, parannamme elintarviketurvallisuutta kehittämällä asiakkaidemme tuotteiden ja toiminnan laatua. Teemme pakkausmerkinnät lainsäädännön vaatimusten mukaisiksi sekä ylläpidämme tuotetietoja tuotetietopankissa, josta kotimaiset ja kansainväliset kaupparyhmittymät hakevat tuotetietoja. Järjestämme elintarvikehygieniakouluksia ja olemme Ruokaviraston hyväksymä hygieniaosaamistestaaja. Lisäksi monia tuotekehityksemme tuloksia on saatavilla päivittäistavarakaupoista.

Vuosien aikana olemme laajentaneet palvelutarjontaa huomioimalla asiakkaidemme tarpeet ja työllistämme yrittäjien lisäksi 2 työntekijää.

Yrittäjyydessä kiinnosti ja kiinnostaa edelleen uudet haasteet ja halu kehittää itseämme ja omaa osaamistamme jatkuvasti. Vahva tausta elintarviketeollisuuden palveluksessa antoi mahdollisuuden lähteä yrittäjäksi ja tarjota omaa osaamistamme useille alan toimijoille. Yrittäjyys on lisännyt näkemystämme elintarviketeollisuuden lisäksi myös muilta toimialoilta. Yrittäjyydessä motivoi vapaus ja mahdollisuus suunnitella omia töitä ja aikatauluja, toki asiakkaiden ehdoilla. Koemme, että yrittäjyys on elämäntapa, ei vain työ. Haluamme kannustaa kaikkia yrittäjyydestä kiinnostuneita lähtemään rohkeasti toteuttamaan yritysideaansa.

Asuin- ja yrittämispaikkana luonnonläheinen Hollola palvelee meitä viihtyisyyden ja keskeisen sijainnin ansiosta. Olemme lähellä luontoa ja lähellä palveluita.

Linkit:

ELAP , avautuu uuteen välilehteen