Yhteistyö ja kumppanuudet

Viimeksi päivitetty: 09.10.2023

Yhteistyö ja kumppanuudet ovat Hollolalle tärkeitä. Päijät-Hämeen kunnat ovat myös erittäin tärkeä yhteistyöverkosto. Alla osa Hollolan elinkeinopalvelujen tärkeimmistä yhteistyökumppaneista.

LADEC

Autamme yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa yrityksen perustamiseen, yrittäjyyteen, kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen sekä seudullemme sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Neuvontamme on maksutonta.

LADEC nettisivu , avautuu uuteen välilehteen

Visit Lahti

Seudullinen matkailun markkinointi- ja myyntiyhtiö, jonka tehtävänä on Lahden seudun matkailullisen vetovoiman vahvistaminen.

Visit Lahti , avautuu uuteen välilehteen

Päijänne Leader

Päijänne-Leader on yksi Suomen 52 toimintaryhmästä, joiden tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää maaseudun asuinoloja yhdessä maaseudun asukkaiden kanssa.

Päijänne-Leaderin alueeseen kuuluvat Asikkala, Hartola, Heinola, Padasjoki, Pertunmaa, Sysmä, Hollola, Kärkölä, Lahti ja Orimattila.

Leader-toimisto on neuvontapiste, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa hanketoiminnan pulmissa.

Päijänne leader , avautuu uuteen välilehteen

Salpausselkä Geopark

Veden muovaama maisema

Olennainen osa geopark-toimintaa on yhteistyö alueen yritysten, yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa. Yritykset ja yhteisöt voivat hakea Salpausselkä Geopark -yhteistyökumppaneiksi ja mm. hyödyntää geopark-logoa toiminnassaan. Tervetulleita mukaan ovat niin alueella toimivat matkailuyritykset ja paikallisoppaat kuin esimerkiksi erilaisten paikallisten tuotteiden tuottajat kuten leipomot, panimot, myllyt, maatilat tai matkamuistoja valmistavat yritykset.

Salpausselkä Geopark , avautuu uuteen välilehteen

Lahti Business Region

Lahden seutu on kasvu­voimainen ja kustan­nus­tehokas yritysympäristö Helsingin metro­po­lialueen kyljessä. Suomen nuorin yliopis­to­kaupunki ympäristökuntineen tarjoaa energisen ja ainut­laatuisen areenan bisnekselle, elämiselle ja viihty­miselle. Täällä riittää uskallusta uusille kokeiluille ja ideoille.

Ylivoimainen sijainti, nopeat yhteydet kansainvälisille markkinoille sekä monipuoliset palvelut auttavat yritystäsi uusiin huippusuo­ri­tuksiin

Lahti Business Region , avautuu uuteen välilehteen

Hollolan Yrittäjät ry

Hollolan kunnan paikallinen yhteistyö-, tiedotus- ja yritysten aktivointikumppani.

Hollolan Yrittäjät ry. , avautuu uuteen välilehteen