Työ ja yrittäminen

Hollolan kunta tarjoaa hollolalaisille ja alueelle sijoittumista harkitseville yrityksille, yrittäjille, yrittäjyyttä harkitseville – työnantajille ja työtä etsiville apua ja tukea.
Ota rohkeasti yhteyttä, kysy lisää tai etsi sivunavigaatiosta tarvitsemasi palvelu.

Vapaat yritystontit Hollolassa (avautuu uuteen välilehteen)

Työnantajalle ja rekrytoijalle

Työllisyyspalveluissa autamme työntekijän löytämisessä sekä neuvomme ja tarjoamme erilaisia palkkaukseen rahallisia tukia. Tutustu Hollola -tukeen ja kesätyöseteleihin tarkemmin tai ole yhteydessä muuten erilaisissa työvoimatarpeissa.

Yritystarinat

Olemme keränneet Hollolalaisilta yrityksiltä yritystarinoita, joissa yrittäjät pääsevät kertomaan yrityksestään ja yrittämisestä Hollolassa.

Yritysten ilmastokumppanuus

Ilmastokumppanuus tarjoaa organisaatioille helpon tavan aloittaa ilmastotyö, jossa jokainen voi lähteä mukaan omilla pienillä tai isoilla tavoitteilla. Kumppanuus sopii kaikille, on kyseessä yhden henkilön yritys tai isompi liiketoiminta tai yhdistys.

Työnhakijan palvelut

Työnhakeminen on joskus työtä ja haluamme työllisyyspalveluissa auttaa: tarvitsitpa neuvoja, apua cv:n tekoon, viranomaisasioissa, etsit työkokeilupaikkaa tai jotain muuta. Tutustu työnhakijalle tarjolla oleviin palveluihimme.

Työllisyyden kuntakokeilu ja viranomaisasiat

Kuulutko hollolalainen työnhakija työllisyyden kuntakokeilun asiakkaaksi? Löydät Työllisyyden viranomaispalvelut kootusti kunnan kuntakokeilun sivuilta

Työmarkkinatilanne Hollolassa

Hollolan työllisyystilanteen tämän hetkinen tilanne ja tietoa kunnan työllisyyspalveluiden toiminnasta.