Aerodikkareiden yritystarina

Viimeksi päivitetty: 23.04.2024

Omistaja Jari Kotkansalo kertoo: 

Olen Aerodiggareiden uusi yrittäjä (Työfysioterapeutti-Kuntohoitaja-Personal Trainer) marraskuu 2019 alkaen, jolloin aloitin pyörittämään Hollolassa sijaitsevaa kuntokeskusta, joka on ollut toiminnassa jo 90-luvun alkupuolelta. Nykyisiin Keskuskadun tiloihin Aerodiggarit siirtyi 2000-luvun alkupuolella. Henkilökuntaan kuntokeskuksessa kuuluu minun lisäksi kuntosali-ja asiakaspalvelutyöntekijä sekä myös sivtoimisia ohjaajia 3kpl.

Olen koulutukseltani työfysioterapeutti, kuntohoitaja ja personal trainer ja pitkän linjan kokenut ammattilainen, jonka osaavissa käsissä ja opastuksessa ovat monet tuhannet ihmiset jo saaneet avun – onpa kyse ollut sitten fysioterapiasta, erilaisista kivuista ja kolotuksista eroon pääsemisestä tai vaikka parempaan ja kevyempään kuntoon pääsemisessä.

Palvelemme painonpudotuksen tai kiinteytyksen, lihasmassan lisäyksen ja tuki-ja liikuntaelinvaivojen hoidoissa. Ryhtiä ja lihastasapainoa voi parantaa laatimani yksilöllisen fysioterapeuttisen harjoitusohjelman avulla. Meiltä löytyy myös neuvot yleiseen hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen ja tarvittaessa akuuttiohjeet-ja hoitoa lihasten, nivelten ja muiden kehonosien kipuoireisiin.

Fysioterapia, Hieronta, Footbalance; uutuuksina Kuivakuppaus & Kuumakivihieronta ovat uusia palvelujamme.Teemme Kuntokeskus Loiston tiloissa (Aerodiggarit) Hollolassa fysioterapiaa, hierontaa, Footbalance-pohjallisia ja tarjoamme myös personal training- ja liikuntapalveluita  Uutuutena hoidoissa löytyy hieronnan yhteydessä tehtävä kuivakuppaus (piste-ja liukukuppaus) sekä rentouttava kuumakivihieronta. 

Kuntosaliharjoittelulla on terveydelle suuri merkitys. Harjoittelulla on tutkimusten mukaan  tehokas ennaltaehkäisevä vaikutus sydän- ja verisuonitautien sekä tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien syntyyn ja se on korvaamaton apu erilaisten vammojen kuntoutuksessa. 

Ohjaamani ryhmäliikuntatunnit ja personal training-palvelut lisäävät lihasvoimaa ja keventävät olemusta. Viikoittain voi Kuntokeskus Loiston (Aerodiggarit) remontoiduissa ja siisteissä tiloissa osallistua ryhmäliikunta-tunneille, joita on nyt 16h/viikko -jokaiseen makuun. Minun lisäksi sivutoimisia ohjaajia on 3 kpl kuntokeskuksessa, jotka myös ohjaavat jumppia. Tuntivalikoimasta löytyy monipuolisesti kaikkea mm. Uutuutena Step Core Board (tasapainolauta), Lavis, Spinning, HIIT (intervallitunti), Zumba, Pump Up (lihaskestävyys-tunti), Hyvä Ryhti & Hulavanne, RVP (reisi-vatsa-pakara), Kuntosali-kiertoharjoittelu & uutuutena TBC-tunti, jossa koko keho käydään läpi monipuolisesti, nostamalla sykettä ja treenaamalla lihaskuntoa ja vartalon hallintaa. Myös senioreille löytyy sopivia vaihtoehtoja ja ohjaajat huomioivatkin eri kuntoiset treenaajat. Tämän vuoden kovin UUTUUS on kuitenkin Kangoo Power-intervallitunti! Jokaiselle löytyy ryhmäliikunta-tarjonnasta varmasti omat suosikkinsa. Tarvittaessa voi tietysti palkata minut Personal Traineriksi ja päästä  avullani haluamiinsa tuloksiin, jos haluaa enemmän yksilöllistä ohjausta-ammattilaisen ohjauksessa. Asiakas voi varata ajan esim. fysioterapeuttiseen alkukartoitukseen, jos asiakkaalla on kipuja tai vaivoja tai vaikkapa ryhtiongelmia, jotka voivat vaikuttaa liikunnan aloittamiseen ja annosteluun tai asettavat muutoin haasteita liikunnan toteutukselle. Pitkän linjan fysioterapeuttina minulla on käytännön kokemusta, monipuolinen osaaminen ja ammattitaito laatia asiakkaalle sopiva treeni- ja kunto-ohjelmia eri tilanteisiin huomioiden asiakkaan terveydentila ja esim. lääkärin ohjeistukset tai lähete fysioterapiaan. Asiakkaat voivat tulla  vastaanotollemme myös ilman lääkärin lähetettä, koska meillä on pitkä työkokemus kipupotilaiden vastaanotosta kun  aikanaan toimin työterveyshuollossa reilut 10 vuotta ja terveyskeskuksessa fysioterapeuttina 6 vuoden ajan.

Painonhallinta- ja pudotusryhmät – Body for Life & Weight Trainer-kurssit

Tarkoituksenani on käynnistää Weight Trainer-painonpudotusohjelma sekä Body for Life- elämäsi kuntoon 12 viikossa -kurssit piakkoin. Kurssien pituudet ovat n.3-4kk ja molemmilta kursseilta osallistuja saa hyvät tiedot, sisällöt (kirjallinen materiaali) ja valmiudet myös jatkossa pitää painon kurissa omatoimisesti. Kursseihin sisältyy kehonkoostumusmittaukset, painon ja vartalomittojen otot säännöllisesti tapaamisilla, ruoka- ja liikuntapäiväkirjojen täyttöä (ohjaaja tsekkaa), ohjaajan luennot ja erilliset liikunta/treenikerrat yhdessä. Osallistuja saa myös kuntosaliohjelman ja ohjeet omatoimiseen liikkumiseen. Body for Life-kurssi kestää 3-4kk riippuen omatoimiharjoittelun pituudesta ja asiakkaan asettamista tavoitteista. Se on Weight Trainer-kurssia enemmän sidottu kuntosaliharjoitteluun ja tähtää ennen muuta kovaan kuntoon. Weight Trainer-painonpudotuksessa on myös henkistä valmennusta ja sen ohjenuorana on 4 johtotähteä: Henkinen Valmennus ja Ravinto, Liikkuminen, Hyvä Energia.

“Olen tehnyt töitä hierojana, fysioterapeuttrina ja työfysioterapeuttina reilut 25 vuotta, joten kokemusta ja osaamista on kertynyt vuosien varrella. Koen olevani oikealla alalla auttaessa eri-ikäisiä ihmisiä kuntoilun, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Ammatillinen osaamiseni (pätevyys) ja myös oma pitkä liikuntataustani (k-saliharjoittelu, ryhmäliikunnan ohjaus v.92 alk.) on eduksi hoitotilanteissa ja asiakkaita ohjatessa liikunnan ja terveellisten elämäntapojen parissa – kaikki ovat tervetulleita treenaamaan kanssani ja myös asiakkaiksi fysioterapiaan ja hierontaan!”

Tervetuloa Aerodikkareille !

Linkit:

Aerodikkarit nettisivu , avautuu uuteen välilehteen Aerodikkarit Facebook , avautuu uuteen välilehteen

Toimipisteet:

Jari Kotkansalo p. 041-5077919

Kuntokeskus Loisto (Aerodiggarit), Keskuskatu 4, Hollola – aerodiggarit.fi