kuvassa Hopeakallion yritysalueen vapaat tontit hollolassa
Hopeakallio, mahdollisuuksien alue

Hopeakallion yritysalue

Viimeksi päivitetty: 13.10.2023

Hopeakallio – kaupallisten palveluiden yritysalue

Hollolan Hopeakallion kaupallisten palveluiden yritysalueen sijainti on ihanteellinen. Vain kivenheitto Hollolan kuntakeskuksesta, Salpakankaan ja ympäristön asunto- ja yritysalueilta,  noin 10 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta. Alue on Riihimäentien ja Lahden eteläisen kehätien Vt 12 risteyksessä, Soramäen eritasoliittymän vieressä. Toisella puolella liittymää sijaitsee teollisuuden ja varastoinnin yritysalue Paassilta. Lahden eteläinen kehätie ja Vt 12 tarjoaa erinomaiset logistiset yhteydet kaikkialle Suomeen.

Hopeakallion yritysalue tarjoaa kaupallisia palveluja ja niiden tukitoimia yrityksille ihanteellisella sijainnilla Lahden seudun kehittyvällä markkina-alueella. Yritysalue sopii erinomaiseksi sijoittumispaikaksi tilaa vaativan erikoistavarakaupan ja esimerkiksi outlet-myymälöiden palveluille. Myös häiriötä aiheuttamattomalle pienteollisuudelle ja varastoinnille on kaavoitettu tontteja.

Alueella toimii Hollolan Matkakeidas -liikenneasema oheispalveluineen ja Würth Oy on suunnitellut aloittavansa rakennushankkeen vuonna 2024/2025.

Osa alueen tonteista on jo rakennusvalmiita. Tontit ovat vuokrattavissa tai ostettavissa ja niiden koosta voidaan neuvotella.  Voit tarkastella aluetta lintuperspektiivistä alla olevan linkin kautta.

360-kuvaa Hopeakallio ja Paassilta , avautuu uuteen välilehteen

Katso tarkempia tietoja Hopeakallion yritystonteista eTontti-palvelusta.

eTontti-palvelu – Hollolan yritystontit , avautuu uuteen välilehteen