Lapsi ojentaa kimpun voikukkia.

Lapsiperheille

Täältä löydät kattavasti tietoa perheille ja lapsille suunnatuista Hollolan kunnan palveluista sekä muista lapsiperheiden arkea tukevista palveluista.

Lapsi ojentaa kimpun voikukkia.

Perheiden aamu

Kaikille 0–6-vuotiaille lapsille ja heidän perheille suunnatussa avoimessa ja maksuttomassa Perheiden aamussa leikitään, liikutaan ja lauletaan sekä tavataan uusia kavereita!

Kasvatus ja opetus

Täältä löydät tietoa kasvatukseen ja opetukseen sekä nuorisotyöhön liittyen.

Loma-ajan toiminta

Järjestämme koulujen loma-aikoina lapsille ja nuorille monenlaista kivaa ohjelmaa. Kesän lastenleirit ovat varattavissa uudessa verkkokaupassamme.

Harrasta ja järjestä

Tiesitkö, että meiltä voit myös vuokrata monenlaisia välineitä? Saatavilla on lähes kaikkea puolijoukkueteltasta kahvakuulaan ja äänentoistolaitteisiin. Välineiden lisäksi kunnalla on useita eri tarpeisiin sopivia tiloja. Asiointipiste Piipahluksen tai Timmi tilanvarausjärjestelmän kautta voit varata tiloja liikuntaan, harrastustoimintoihin, juhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin tapahtumiin.

Someturva

Käytämme Someturvaa. Someturva on digitaalinen palvelu, joka auttaa sinua ratkaisemaan somessa ja muualla netissä kohdatut ongelmatilanteet. Voit ilmoittaa Someturvan kautta matalalla kynnyksellä somessa kohdatusta kiusaamisesta, häirinnästä tai uhkailusta. Koulukohtainen Someturvaan kirjautumiskoodi on jaettu oppilaille sekä heidän huoltajille.

Ajankohtaista lapsiperheille

Hollolan kunnan verkkokauppa on avattu

Uutiset 30.04.2024 Kunnan toiminta