kuvassa linjaliikenne kartta hollolaan ja sen asuinalueille

Linjaliikenne

Viimeksi päivitetty: 13.10.2023

Lahden seudun liikenne eli LSL on Päijät-Hämeen julkisen liikenteen viranomainen. Sen poliittinen olemus, Lahden kaupunginhallintoon kuuluva Lahden seudun joukkoliikennelautakunta, on Suomen ensimmäinen maakunnallinen julkisen liikenteen viranomainen. 

Lahden seudun liikenne

Linja 4 kuljettaa matkustajia Hollolasta Lahteen ja takaisin arkisin 10 minuutin ja viikonloppuisin 15 minuutin vuorovälein. Ruuhka-aikoina maanantaista perjantaihin palvelua täydentää Salpakankaalta Lahden matkakeskukselle liikennöitävä linja 24 sekä Hollolan kirkonkylästä Lahden kauppatorille kulkeva linja 20.

Hollolan sisäiset linjat 21B ja 21A ajavat maanantaista perjantaihin rengasreittiä Salpakankaan, Soramäen, Messilän ja Hollolan kirkonkylään.

Kouluvuorot 51, 52, 55, 56, 57 ja 58 ovat myös kaikille matkustajille avointa linjaliikennettä. Vuorot ajetaan peruskoulujen koulupäivinä.

Linja 4 ajaa Lahdessa kauppatorin kautta. Kauppatorilta Matkakeskukselle pääsee busseilla numero 1K, 1S, 1Y, 2, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 10K, 12, 14, 60, 71, 72 ja 73.

Reitit, aikataulut ja liput Reitit ja aikataulut löydät helpoitenLSL:n reittioppaasta. Lippuvaihtoehtoihin ja hintoihin pääset tutustumaan LSL:n kotisivuilla.


Aikataulu ja reittiopas Hollola , avautuu uuteen välilehteen Liput ja hinnat , avautuu uuteen välilehteen Hollola-Salpakangas pysäkkikartta , avautuu uuteen välilehteen Lahden Seudun joukkoliikenne , avautuu uuteen välilehteen Infoa Waltti-kortista , avautuu uuteen välilehteen Waltti nettikauppa , avautuu uuteen välilehteen Matkahuolto , avautuu uuteen välilehteen