kuvassa antiikkitukun toimitilat talvella edestäpäin kuvattuna

Lahden Antiikkitukun yritysesittely

Jaako ja Lauri Kemppainen kertovat seuraavaa: 

Wanha Jaakko Oy on perustettu vuonna 2013. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Lahti, ja pääasiallinen toimiala huonekaluliike. Yhtiön liiketoimintaa pyörittävät Jaakko ja Lauri yhdessä.

Lahden antiikkitukusta asiakas löytää niin antiikkia, designia kuin tyylihuonekaluja aina 1800-luvulta tähän päivään. Harjoitamme myös huonekalujen maahantuontia sekä tukku- ja vähittäiskauppaa.

Antiikkihuonekalut ovat usein hyvin laadukkaita ja kestävät käytössä jopa vuosisatoja. Käytetyn huonekalun ostaminen on aina ekoteko, jolla vältetään uuden huonekalun valmistukseen liittyvä hiilijalanjälki. Usein vanha laadukas huonekalu myös kestää käytössä kauemmin paremmin tehtynä kuin uuden tuotannon huonekalu, jolloin taas säästämme luontoa ja ympäristöä.

Antiikkimyymälästämme löydät monipuoliset ratkaisut, kun sisustat kotia, kesäasuntoa, puutarhaa, ravintolaa, yrityksen toimistoa, edustustiloja, hotellia, tai ihan mitä hyvänsä! Olemme monipuolinen antiikkiliike; valikoimistamme löyty­vät kaikki suosituimmat aikakaudet aina 1800-luvulta nykypäivään. Lähde siis löytöretkelle myymäläämme ja löydä kauan himoitsemasi antiikki­tuotteet edulliseen hintaan! Valikoimamme on runsas erityisesti suosi­tuimpien tyyli­suuntien kohdalla, kuten talonpoikaisantiikki, rokokoo, barokki, jugend, renessanssi… Valikoimistamme löydät mm. vaatekaapit, ruokaryhmät, sängyt, sohvat, senkit ym. kalusteet sekä käsinsolmitut aidot matot, kristallikruunut ja muut sisustusesineet.

Olemme antiikkiliike Hollolan Miekkiössä, jossa on rentoa ja hyvää palvelua sekä kaupanteon iloa! Tavoitteemme on auttaa löytämään asiakkaan tarpeisiin täydellisesti istuvat tuotteet iloisella ja nuorekkaalla otteella, tarvittaessa paikalleen asennettuna. Tervetuloa tutustumaan edullisiin, runsaisiin ja nopeasti vaihtuviin valikoimiimme. Palveluumme kuuluu myös kotiinkuljetuspalvelu, joka helpottaa tuotteiden toimitusta asiakkaillemme.

LAHDEN ANTIIKKITUKKU – PAREMMAN PALVELUN ANTIIKKILIIKE!

Linkit:

Lahden antiikkitukku , avautuu uuteen välilehteen Lahden Antiikkitukku Facebook , avautuu uuteen välilehteen