Mistä löytää paikallista työvoimaa?

Viimeksi päivitetty: 23.02.2024

Työnantajalle apua työllisyyspalveluista

Hollolan kunnan Työllisyyspalveluissa annamme ohjausta ja valmennusta hollolalaisille työttömille työnhakijoille sekä tuemme työnantajia sopivan työntekijän löytämisessä yrityksen tarpeisiin.
Toimimme yhteistyössä mm. Hämeen TE-toimiston, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän, yhdistysten, yritysten ja työnantajien sekä Hollolan kunnan eri hallintokuntien kanssa.

Tavoitteenamme on työllistymistä edistävien palveluiden järjestäminen ja kehittäminen, vastuullisen työllisyyspolitiikan edistäminen, työttömien työmarkkina-aseman ja toimeentulon parantaminen sekä työttömyydestä kunnalle aiheutuvien kustannusten kasvun ehkäiseminen.

Voimme kartoittaa työntekijöitä ja harjoittelijoita työnantajan tarpeisiin

Tarjoamme yrittäjille ja muille työnantajille apua työntekijöiden rekrytointiin.  Hollola toimii mukaan työllisyyden kuntakokeilussa, jossa asioi suurin osa paikallisista työnhakijoista.
Mahdollisten rekrytointitarpeiden osalta voit olla yhteydessä puh. 0447801217 tai sähköpostitse tyollisyyspalvelut@hollola.fi. 

Työnhakutapahtuma Hollolan Työpaikkatreffit

Hollolan kunta on järjestänyt keväisin ja syksyisin paikallisen työnhakutapahtuman Työpaikkatreffit paikallisille työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamiseksi. Osallistuminen on maksutonta, mutta paikat on hyvä varata tilavarausten vuoksi etukäteen. Työnantajat ovat kokeneet palautteiden perusteella tapahtuman hyödylliseksi ja vakiosallistujiakin on jo muotoutunut. Lisätiedot/ilmoittautuminen: tyollisyyspalvelut@hollola.fi.

Työkokeilusta uusia alalle tulijoita

Kuntakokeilussa on asiakkaita, jotka miettivät omia uravaihtoehtojaan tai ovat palaamassa takaisin työelämään. Työkokeilu on hyvä mahdollisuus sekä työnhakijalle, että työnantajalle. Työkokeilu ei ole työsuhde, vaan työllistymistä edistävä palvelu, jonka aikana työuraansa suunnitteleva työkokeilija saa vahvistusta tuleviin uravalintoihinsa tekemällä töitä aidossa työympäristössä ja samalla työnantaja pääse tutustumaan työkokeilijan osaamiseen.

Oppisopimuksen kautta lisää osaajia

Oppisopimus on hyvä väylä kouluttaa täsmä-osaaja yritykseen. Oppisopimus perustuu työsuhteeseen ja sopimuksen ajalta työnantajalla voi olla mahdollisuus saada palkkatuesta rahallista tukea 50%:a työntekijän palkkaukseen. Kysy neuvoja palkkatuen hyödyntämiseen.