Hollolan uimahallin kuntosali

Hollolan uimahallin kuntosali on monipuolinen kuntoilupaikka.

Kuntosalissa on alku- ja loppuverryttelyyn tarkoitettuja aerobisia lämmittelylaitteita: kuntopyörä, soutulaite, stepperi ja juoksumatto. Lihaskunnon vahvistamiseen löytyy useita laitteita keskivartalolle, jaloille ja käsille, tankoharjoittelupaikka ja penkkejä käsipainoharjoitteluun.

Kuntosalin käyttö sisältyy uimahallimaksuun. Aukioloajat ovat samat kuin uimahallissa.

Hämeenkosken kuntosali

Hämeenkosken koulun kuntosali on tarkoitettu omatoimiseen kuntoiluun. Kuntosali on käytössä ympäri vuoden omatoimisesti liikkuville päivittäin klo 5.00-22.00. Käynti kuntosalille on koodilla.

Hämeenkosken kuntosalilla on alku- ja loppuverryttelyyn tarkoitettuja aerobisia lämmittelylaitteita – kuntopyörä, soutulaite ja stepperi. Lihaskunnon vahvistamiseen löytyy useita laitteita keskivartalolle, jaloille ja käsille. Lisäksi salilla on tankoharjoittelupaikka, penkkejä käsipainoharjoitteluun ja muita liikuntaan liittyviä välineitä.

Hämeenkosken kuntosalin kuukausi- /kausikäytön voi lunastaa Hämeenkosken kirjastolta, asiointipiste Piipahluksesta ja Hollolan uimahallilta niiden aukioloaikoina. Maksettuasi saat koodin sähköpostiisi noin kahden päivän sisällä. Sisäänkäynti kuntosaliin on koulun etupihalta katsoen vasemman puoleisesta päädystä. Kuntosaliin ei ole esteetöntä kulkua. Ikäraja kuntosalille on yli 12 vuotta.