Uimakoulut

Hollolan kunnan pitämien uimakoulujakson kesto on 9 kertaa. Uimakoulupäiviä ovat maanantai ja keskiviikko, sama ryhmä kokoontuu aina kaksi kertaa viikossa. Poikkeuspäivistä ilmoitetaan ennen jakson alkua. Alkeis- ja jatkouimakoulujen opetusajat ovat klo 15.15-16 ja 16-16.45. Uimakoulujakson hinta 37,50 euroa, joka maksetaan kassalle.

Ilmoittautuminen uimakouluihin tapahtuu netin kautta. Uimakoulujakson info tulee sähköpostiin lähempänä ryhmän alkua. Alapuolella kauden uimakoulujaksot.

Lue ryhmien kuvaukset huolellisesti ja ilmoittaudu haluamaasi ryhmään. Tarvittaessa ota yhteys uimaopettajiin.

Alkeisuimakoulu 5-8-vuotiaille

Alkeisuimakoulussa harjoitellaan veteen totuttautumisen ja leikkien kautta sukeltamaan, kellumaan ja vähitellen uimaan vatsallaan ja selällään. Opetus tapahtuu pääosin lasten altaassa.

Jatkouimakoulu 6-9-vuotiaille

Jatkouimakouluun vaatimuksena on 10 metrin uimataito. Jatkouimakoulun tavoitteena on vahvistaa uimataitoa. Uimakoulussa opetellaan uinnin alkeistekniikoita. Opetus tapahtuu lastenaltaassa ja uimaan harjoitellaan myös syvässä altaassa.

Uimakouluryhmät:

Kevät 2024

Kevään uimakouluihin ilmoittautuminen on alkanut.

Jatkouimakoulu 2 7.2.-13.3. (ei vko 9) Ilmoittaudu!

Alkeisuimakoulu 5 18.3.-10.4. (ei 1.4.) HUOM, 7 kertaa! Ilmoittaudu!

Uimaseurat

Lasten tekniikkauimakoulu

9-15-vuotiaille
Tekniikkauimakoulun tavoitteena on opetella oikeat uintitekniikat (rinta, selkä, krooli, perhonen) sekä hyppyjä ja hengenpelastamisen alkeita. Opetus syvässä altaassa.

Lasten tekniikkauimakouluun ilmoittautuminen.

Aikuisten uimakoulut

Aikuisten alkeisuimakoulu on tarkoitettu uimataidottomille.

Aikuisten tekniikkauimakoulu on uimataitoisille – uintitekniikkaa harjoitteleville.

Aikuisten uimakouluihin ilmoittautuminen.