Hollolan ilmastokumppanuusyritykset

Viimeksi päivitetty: 27.10.2023

Koska jokaisella teolla on aina merkitystä.

Hollolan kunta on ollut mukana edistämässä ilmastotyötä yritysten ja kuntien välisen kumppanuuden kautta vuodesta 2022 alkaen. Ensimmäinen kumppanuus solmittiin Rakennusbetoni ja Elementti Oy:n kanssa. Korona-ajan hitaan käynnistyksen jälkeen ovat yritykset heränneet asiaan ja kumppanuuksia on solmittu niin suurien kuin pienien yritysten kanssa. Yritykset ovat asettaneet omia ilmastotavoitteita mahdollisuuksiensa mukaan.

Tavoitteet ja niiden toteutuminen käydään yhdessä yrityksen kanssa läpi vuosittain. Mahdollisuuksien mukaan yritys asettaa uusia tavoitteita, jos niitä löytyy. Tästä on helppo aloittaa ja tämä on ajankohta uusien ilmastotekojen ja vastuullisuuden tielle.

Hollolan Matkakeidas Oy, Hollolan yrittäjät ry, Karlux Oy, Kosken Mallas, Ainoa Winery Finnviini Oy, Euroket Oy, Tk-Työkalutiimi Oy, Niipalan tila, Dinox Sport Oy, Hollolan Kukka Infinity Flow Oy, Ekomuovi Oy, Kinnarin Tilatoimi Oy, Startex Oy, Koskikartano Heile Oy, Ruskon Betoni Etelä Oy, Pulla-Pojat Oy, AutoMussalo Oy, HT Collection, Messilä Golf Oy, Camping Messilä Oy, Autohuolto Järvinen Oy, Elap Oy, Nikkarin Maatila, Rakennusbetoni ja Elementti Oy.

Mukaan Ilmastokumppaniksi , avautuu uuteen välilehteen

Ilmastokumppanuuteen viimeksi liittyneet yritykset Hollolassa

 • Hollolan Matkakeidas Oy

  Hollolan Matkakeidas Oy

  Hollolan Matkakeitaan palveluihin kuuluvat monipuoliset ruokailumahdollisuudet aamusta myöhäiseen iltaan.

 • Hollolan yrittäjät ry

  Hollolan yrittäjät ry

  Hollolan Yrittäjät on kunnassa toimivien yrittäjien elinkeinopoliittinen etujärjestö.

 • Ainoa Winery

  Ainoa Winery

  Sit and enjoy a glass of wine in our tasting room, or in summertime outdoors in the sun.

 • Kosken Mallas

  Kosken Mallas

  Kosken Mallas on uusi suomalainen mallastamo, joka sijaitsee Hollolassa Haapamäen tilan yhteydessä. Mallastamon toiminta on alkanut.