Miten Ilmastokumppaniksi?

Ilmastokumppaniksi pääset selvittämällä yrityksesi nykytilan ja asettamalla tavoitteet lähivuosille. Ilmastokumppanuuden kautta saat käyttöösi alkukartoituslomakkeen, koottua materiaalia ilmasto- ja ympäristöasioista sekä tukea prosessin läpikäymiseen.

Kun tavoitteet ovat selvillä, allekirjoitat oman kuntasi kuntajohtajan kanssa Ilmastokumppanuus-sitoumuksen. Ilmastokumppanina saat käyttöösi ”Teemme ilmastotyötä” -tunnuksen ja yrityksen esittely sekä logo tulevat näkyville kunnan nettisivuille. Samalla pääset mukaan kumppaniverkostoon.

Yhteistyö ja verkostoituminen kunnan ja muiden yrittäjien kanssa tsemppaa eteenpäin. Vertaistuki muilta samassa tilanteessa olevilta, ja hyvät esimerkit helpottavat ja tekevät ilmastotyön pyörittämisestä mukavampaa. Ilmastokumppanuus on jatkuva prosessi, jossa tavoitteita tarkennetaan vuosittain.

Täytä alkukartoituslomake, kysy neuvoja ja ilmoita kiinnostuksestasi Älä pelästy pitkää kartoituslomaketta. Täytät sen mikä sinua koskee ja sitten keskustelemme asiaa eteenpäin.

Ilmastokumppaanuuden alkukartoituslomake , avautuu uuteen välilehteen

Miksi Ilmastokumppaniksi?

  • Tukea yrityksen ilmastotyölle
  • Soveltuu erilaisille organisaatioille
  • Verkostoitumista ja näkyvyyttä
  • Maksuton ja vapaaehtoinen
  • Ilmastoteoista kertova tunnus käyttöön