Ohjattua liikuntaa

Viimeksi päivitetty: 21.11.2023

Hollolan kunnan liikuntapalvelut järjestää monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja ohjattua liikuntaa sekä liikuntaneuvontaa.

Ohjattuja liikuntaryhmiä on saatavilla ikääntyneille, työikäisille ja lapsille. Myös urheiluseurat järjestävät ohjattua liikuntatoimintaa aikuisille ja lapsille kunnan monissa liikuntapaikoissa.

Aikuisten liikunta

Hollolan liikuntapalvelut tarjoaa liikuntaa kaiken ikäisille aikuisille. Liikuntatreffit kirjaston tapahtumatorilla ovat matalankynnyksen liikuntaa, joka sopii hyvin sekä aloittelijoille että kokeneemmille harrastajille liikunta- ja muut rajoitteet huomioiden. Uimahalli-monitoimitalossa järjestetään kuntopiirejä, kuntojumppaa, tanssia ja allasvesijumppaa. Ryhmissä voi liikkua oman kuntotasonsa mukaan.

Liikuntakalenteri 2023-2024 Hollolan uimahalli ja vesijumpat

Liikuntaneuvonta

Hollolan liikuntapalvelut tarjoaa liikuntaneuvontaa, joka toteutetaan Salpakankaan terveysasemalla. Maksuton liikuntaneuvonta on tarkoitettu terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta riittämättömästi liikkuville. Liikuntaneuvojalta saa tietoa terveyttä edistävästä liikunnasta ja kunnan liikuntamahdollisuuksista sekä tukea tavoitteisiin, jotka suunnitellaan yhdessä liikkujan kanssa toiveet huomioiden. Liikuntaneuvonta on vaiheittain etenevä ja tavoitteellinen prosessi, joka sisältää tapaamisia ja/tai yhteydenottoja asiakkaan ja ammattilaisten kesken.

Miten on mahdollista päästä liikuntaneuvojalle?

Salpakankaan terveysasema, Terveystie 2, 15870 Hollola, klo 8.00–15.00.
Ajanvarausnumero liikuntaneuvontaan on 03 880 2401.

Voit varata ajan myös suoraan liikunnanohjaajilta numeroista 044 780 1320, 044 780 1293 tai 044 780 1268.

Kotijumppa

Hollolan kunnan youtube-sivustolta löytyy monipuolisesti ohjeita kotona jumppaamiseen. Käy tutustumassa videoihin ja kivoja jumppahetkiä!