Työllisyyspalvelut rekrytoijan tukena

Yritys – onko palkkaaminen ajankohtaista?

Työvoimatarpeissa, kysy lisää työvoimapalveluista

Tunnemme paikallisen työvoiman

Voimme kartoittaa työnhakija-asiakkaistamme työntekijöitä erilaisiin työvoiman tarpeisiin. Olemme osa Lahden seudun työllisyyden kuntakokeilua, eli omavalmentajillamme on asiakkuudessa suurin osa hollolalaisista työttömistä työnhakijoista. Muutos on osa lakiuudistusta, jonka myötä TE-palvelut siirtyvät kunnille vuodesta 2025 alkaen.

Työnhakutapahtumaan esittelijäksi

Rekrytoiville työnantajille

Järjestämme Hollolassa Työpaikkatreffit -työnhakutapahtumia paikallisille työnhakijoille Hollolan pääkirjaston tapahtumatorilla. Seuraava tapahtuma pidetään kevätpuolella torstaina 22.2.2024 klo 16-17.00. 

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu esittelijäksi

Osallistuminen on maksutonta mukaan ilmoittautuneille työnantajille: varaa esittelypiste tai toimita työpaikkailmoituksesi tapahtuman työpaikkaseinälle. Oli haussa sitten yksi tai kymmenen tekijää, tämä tapahtuma sopii sinulle. Tapahtumassa työnhakijat pääsevät tutustumaan eri alojen työnantajiin ja kyselemään haussa olevista työtehtävistä.

Ilmoittaudu tapahtumaan esittelijäksi: 044 780 1217 / Työnantajapalvelut

Tyonantaja, etsitkö työtekijää? Ilmoittaudu mukaan

Ole yhteydessä työvoimatarpeissa

Hollolan kunnan Työllisyyspalveluissa haluamme tukea työnantajia sopivan työntekijän löytämisessä kulloiseenkin tarpeeseen. Toimimme yhteistyössä mm. Hämeen TE-toimiston, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän, yhdistysten, yritysten kanssa. Tarjoamme hollolalaisille työnhakijoille työnhaun tukea., mutta myös erilaisia ponnistuslautoja omalle alalleen.

Paikalliset työelämä-tapahtumat

  • Työtreffit -työnhakutapahtuma 2 kertaa vuodessa. Seuraava työnhakutapahtuma pidetään 22.2.2024 ja ilmoittautuminen esittelijöille on auki.
  • Työvoiman saatavuus -iltapäivä yrityksille
  • Työnantajan tarpeen mukaan erilaisia info- ja työhaastattelutilaisuuksia työvoimatarpeisiin.
Yhteystiedot työnantajalle:
Mari Ylä-Uotila | Työllisyyspalvelut | p. 044 780 1217 | tyollisyyspalvelut@hollola.fi