Erityisnuorisotyö ja Mesta

Viimeksi päivitetty: 06.02.2024

Erityisnuorisotyö

Asiat solmussa? Erityisnuorisotyö auttaa, kun elämä kolisee tai hymyilee.

Meillä ei ole sellaista aihetta, mitä emme yhdessä voisi puida! Yhdessä voimme miettiä, miten elämän ongelmia lähdetään ratkomaan, tai ihan vain jutella arjen iloista ja suruista. Erityisnuorisotyö on ennalta ehkäisevää ja korjaavaa työtä, joka toteutuu parhaiten monialaisessa verkostossa yhdessä nuoren kanssa. Autamme löytämään oikeat auttavat tahot, jos meidän osaamisemme ei riitä. Erityisnuorisotyön kohderyhmä on 11-29-vuotiaat nuoret. Erityisnuorisotyö lähtee nuorten tarpeista ja sitä toteutetaan sekä yksilö- kuin ryhmätoimintana, muun muassa nuorten “olohuoneissa”, kouluilla ja tapahtumissa.

Mesta on tapaamispaikka 11-24-vuotiaille nuorille Salpakankaan koulun Bunkkerissa. Tarjolla on ohjattua sekä nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Pienimuotoista kahvilatoimintaa löytyy myös.

Mestassa voit tavata kavereita, pelailla erilaisia pelejä biljardista lautapeleihin. Osallistua ohjattuun toimintaan tai keskustella työntekijöiden kanssa. Työntekijät auttavat nuoria erilaisissa elämäntilanteissa ja tuen tarpeissa. Työntekijät myös ohjaavat nuoria tarvittaviin palveluihin. Työntekijöiden kanssa voit puhua luottamuksellisesti asiasta kuin asiasta.

Mestan instagramiin! , avautuu uuteen välilehteen
 • Mesta

  Koulurinteentie 9 B 15870 HOLLOLA

  Yhteydenotot toistaiseksi puhelimella tai sähköpostilla alla olevina palveluaikoina

  Maanantai

  15.0019.00

  Keskiviikko

  15.0019.00

  Perjantai

  15.0019.00