Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta päättää järjestöavustusten kohteista tammikuussa.
Järjestöavustuksilla mahdollistetaan hyvinvointia ja terveyttä edistävää toimintaa. Haettavissa on kumppanuusavustusta ja yhteiskehittämisen avustusta.
Kumppanuusavustuksella järjestettävä toiminta on järjestölähtöistä hyvinvointialueen lakisääteisiä tehtäviä täydentävää ja kehittävää toimintaa asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Yhteiskehittämisen avustus on alueen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen kärkien mukaisten teemojen tarvelähtöistä kehittämistä yhteistyössä hyvinvointialueen kanssa.

Järjestöavustusten tulee tukea hyvinvointialueen strategioita, ohjelmia ja painopisteitä. Hyvinvointialueen verkkosivuille on koottu materiaalit, joihin on hyvä tutustua ennen järjestöavustuksen hakemista. Hakukelpoisuus ja pisteytysmalli ovat nähtävissä osoitteessa paijatha.fi/jarjestoavustukset/
Järjestöavustuksen hakuun on tarjolla opastusta avustusinfojen ja avustuspuhelimen kautta. Hakulomakkeet ovat avoinna verkkosivuilla vain hakuaikana.

Lisätiedot:
Järjestökoordinaattori Helena Haaja, p. 044 482 5263

Päijät-Hämeen hyvinvointialue järjestää päijäthämäläisten sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut alueen asukkaille.

Päijät-Hämeen hyvinvointialue - Päijät-Hämeen hyvinvointialue (paijatha.fi)

Lue uusimmat uutiset

Katso kaikki uutiset
Kunnan virallinen ilmoitustaulu on siirtynyt pääkirjastolle

Kunnan virallinen ilmoitustaulu on siirtynyt pääkirjastolle

Uutiset - 04.07.2024 - Kunnan toiminta

Hollola valittaa hylätystä valtionosuuspäätöksestä

Uutiset - 03.07.2024 - Kunnan toiminta