Hollola-päivässä on tarjolla monipuolinen kulttuurikattaus markkinoilla ja iltajuhlassa! Perinteistä Hollola-päivää vietetään lauantaina 24.8.2024 torilla Eläkkeensaajien markkinoiden merkeissä ja iltajuhlaa virastotalon sisäpihan suojassa. Päivä tarjoaa monipuolista tekemistä ja tapahtumaa koko perheelle. Luvassa on elävää musiikkia, tanssia ja kulttuuria kuntakeskuksen sydämessä. Hollola-päivän tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita ja tapahtumat ovat ilmaisia. Tervetuloa viihtymään paikalliskulttuurin, taiteen ja elävän musiikin äärelle Hollolan kuntakeskukseen!

Hollolan eläkkeensaajien Elomarkkinat kello 9-13

Perinteiset Hollolan Eläkkeensaajien markkinat tuovat markkinahumun ja hyvää meininkiä Hollolan torille. Myynnissä on muun muassa runsaasti paikallisia tuotteita ja luvassa monenlaista ohjelmaa. Elomarkkinoilla mukana myös LSL 10-vuotta juhlakiertue! Päivittyvän markkinaohjelman löydät kunnan tapahtumakalenterista, päivitämme ohjelmaa tapahtumaviikolle asti.

Hollola-iltaa vietetään kello 18–22

Iltatapahtumassa on tarjolla runsaasti laadukasta musiikkia ja kulttuuria koko perheelle. Illan pimetessä Hollola-päivän kruunaa upea Meiju Suvas.
Hollola-illan aikana julkistetaan kunnan kuudes Hollolan Holosuu, jonka palkitsevat kunnanjohtaja Päivi Rahkonen ja Seutunelosten tuottaja Ville Hakala. Myöhemmin päivittyvän tarkemman aikataulun voit tarkistaa kunnan sivuilta www.hollola.fi

Maha kurnien tapahtumassa ei tarvitse olla, sillä illan aikana on tarjolla paikallisten yrittäjien ja yhdistysten ruokamyyntiä. Lisäksi kävijät pääsevät tekemään yhteisötaidetta ja luvassa on myös lapsille ja lapsenmielisille yllätysvieras. Hollola-ilta järjestetään tänä vuonna vanhan virastotalon sisäpihalla suuressa tapahtumateltassa sekä viraston viihtyisässä puutarhassa.

Nähdään Hollola päivässä! <3

Tapahtuman tuottaa Hollolan kulttuuripalvelut - Yhteistyössä mukana laaja kattaus paikallisia yhdistyksiä ja toimijoita.