Matkaa taitetaan viikossa noin 150–180 kilometriä reittivalintojen mukaan. Ainoastaan kovat pakkaset ovat esteenä viikkotarkastuksille.

Saatat nähdä työnjohtajia maastossa, mutta ethän pysäytä heitä, sillä matkaa on taitettavana pitkälti. Palautteen kevyen liikenteen väylien kunnosta voit sen sijaan lähettää sähköpostiosoitteeseen hollola@terranor.fi

Vinkkejä turvalliseen talvipyöräilyyn

Talvipyöräily on turvallista, kun huomioi muutaman seikan: pyörä on tärkeää varustaa talvirenkailla ja riittävän leveät nastarenkaat lisäävät pitoa.  Varustauduthan lämpimästi ja mukavasti pyöräilyn mahdollistaviin joustaviin vaatteisiin, erityisesti pää, jalat ja kädet ovat pyöräilyssä alttiina kylmyydelle ja viimalle.

Kerrospukeutuminen ja tekninen alusasu ovat hyvä ratkaisu talvipyöräilijälle. Kypärän alle täytyisi mahtua pipo tai alushattu ja suojalasit suojaavat sateella silmiä. Lokasuojat suojaavat pyöräilijää talvella kuralta ja sohjolta.

Valot tulee olla sekä edessä, että takana ja heijastimia on oltava riittävästi, jotta erotut pimeällä. Maltti ja varovaisuus on talvipyöräilyssä tärkeää. On myös suositeltavaa seurata säätiedotuksia ja miettiä ennen matkaan lähtöä onko keli sellainen, että matka kannattaa taittaa pyörällä.

Mukavia talvipyöräily hetkiä!

Lue uusimmat uutiset

Katso kaikki uutiset
Kunnan virallinen ilmoitustaulu on siirtynyt pääkirjastolle

Kunnan virallinen ilmoitustaulu on siirtynyt pääkirjastolle

Uutiset - 04.07.2024 - Kunnan toiminta

Hollola valittaa hylätystä valtionosuuspäätöksestä

Uutiset - 03.07.2024 - Kunnan toiminta