Uusi koirahiihtolatu kutsuu haukkujat ja hiihtäjät sivakoimaan

Hollolan kunta toteuttaa yhdessä Tiirismaan Latu ry:n ja Niipalan tilan kanssa tälle talvelle mahdollisuuden hiihtää koiran kanssa. Niipalan tilan miljöössä sijaitsevalle, noin kahden kilometrin pituiselle, ladulle pääsee sivakoimaan jo lauantaina 10. helmikuuta. Hiihtämään pääsee parkkipaikalta, joka sijaitsee osoitteessa Kirkkotie 16, Hollola.

Ladulla järjestetään lauantaina 17. helmikuuta kello 10-12 tapahtuma, jolloin voi seurata koirahiihtonäytöstä ja samalla voi tutustua koiravetolajien harrastajiin. Tapahtuman jälkeen latu on vapaa kaikille hiihtäjille.

Helppomaastoinen hiihtolenkki

Koirahiihtolatulenkki on maastoltaan helppo, peltomaalla kulkeva ympyräreitti. Ladulle ovat tervetulleita kaikki hiihtäjät, myös ilman koiraa. Turvallisuussyistä ladulla voi hiihtää vain myötäpäivään ja koira tulee olla kytkettynä.
Latu ja parkkipaikka ovat avoinna päivittäin kello 8-20.

Koirahiihtoladusta voit lukea lisää koirahiihtolatu-sivulta.

Talvikauden kestävällä kokeilulla kerätään kokemuksia koirahiihtoladun käytöstä ja toimivuudesta. Kokemusten perusteella päätetään tulevista kausista.

Koirahiihtolatukokeilusta vastaava Tiirismaan Latu ry kerää kokeilusta vapaaehtoista kannatusmaksua koiraladun toiminnan kehittämiseen. Vapaaehtoinen kannatusmaksu voi olla esimerkiksi 5 e/kerta tai 30 e/kausi. Maksu mobilepayllä numeroon 10069.