Kouluihin ja eskariin ilmoittautuminen on alkanut

Kouluun ilmoittautuvat lisäksi vaikeavammaiset lapset, joiden oppivelvollisuus alkaa sinä vuonna, jona lapsi täyttää kuusi (6) vuotta.
Ilmoittautumis- ja hakuaika päättyy 31.1.2024.
Ilmoittautumiset tehdään kunnan verkkosivujen kautta osoitteesta www.hollola.fi/hollolan-sahkoinen-asiointi

Päätös esiopetuspaikasta sekä iltapäivätoimintapaikasta lähetetään maaliskuun loppuun mennessä.

Oppilailla on halutessaan mahdollisuus hakea painotettuun opetukseen. Hollolassa painotettua opetusta järjestetään liikunnassa (Heinsuon koulu) ja musiikissa (Salpakankaan koulu).
Painotetun opetuksen hakuaika on 8.-22.1.2024 Lisätietoja saat kunnan verkkosivuilta: Painotettu opetus.

Hollolan lapsiperhepalveluiden kartta on päivitetty 

Onko lapsellasi haasteita motorisissa tai sosiaalisissa taidoissa? Tarvitseeko lapsesi ohjattua harrastustoimintaa koulujen loma-aikoina? Tarvitseeko perheesi apua arjen vaikeissa tilanteissa? Kaipaatko vanhempana tai lapsen huoltajana keskusteluseuraa tai vertaistukea? 

Hollolan lapsiperhepalveluiden karttaan on koottu lasten, nuorten ja perheiden palvelut yhteen. Palvelukartta on tehty auttamaan lapsiperheitä, jotta tarvittavat palvelut olisivat helpommin löydettävissä. 

Palvelukartasta löytyvät muun muassa Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän, Hollolan kunnan, seurakunnan ja järjestöjen sekä Kelan palvelut. Lisäksi palvelukartasta löytyvät sähköiset palvelut sekä kohtaamispaikat. 

Palvelukartta on tarkoitettu erityisesti lapsiperheiden, kunnan ja sote-alan henkilöstön sekä järjestötoimijoiden käyttöön.   

Päivitettyyn palvelukarttaan pääset tutustumaan oheisen linkin kautta : https://hollola.fi/hyvinvointi/lapsiperheet/  

Lisätietoja tarvittaessa antaa, 

Antti Anttonen 

hyvinvointikoordinaattori 

Hollolan kunta