Salpakangas eilen, tänään ja huomenna -kirja käy läpi Hollolan kuntakeskuksen historiaa

Salpakankaaksi nimetty keskus rakennettiin maantieliikenteen kannalta edulliseen paikkaan. Metsien ja peltojen keskelle muodostui vilkas kuntakeskus, jossa on hienoja esimerkkejä modernista rakennusperinnöstä. 
Lahden museot ja Hollolan kunta järjestivät keväällä 2022 keskustelutilaisuuksia, joissa pohdittiin Salpakankaan rakennusperintöä, sen muotoutumiseen vaikuttaneita ilmiöitä sekä keskuksen merkityksiä alueen asukkaille. Kirja on esitysten pohjalta koottu artikkelikokoelma.

Kirja on Lahden historiallisen museokaupan lisäksi myynnissä Asiointipiste Piipahluksessa, Nuottikuja 2, Hollola hintaan 22 euroa.

Kesätori kiittää kaikkia kävijöitä ja yhteistyökumppaneita!

Hollolan torilla järjestettiin kesällä Kesätori, jonka palveluihin kuuluivat kesäkahvila, päivittäinen ohjelma lapsille ja nuorille sekä tapahtumia. Kiitämme kaikkia kesätorilla vierailleita sekä torin mahdollistaneita yhteistyökumppaneita. Kesätori avautuu taas kesällä 2024. Jos haluat antaa palautetta tai ehdotuksia torin toimintaan, voit olla yhteydessä kulttuuripalveluiden yhteisöohjaajaan.

Kiitos kaikille kuluneesta kesästä 2023!