Hae mukaan Erasmus+ nuorisovaihtoon Hämeenkoskelle ja Mallorcan Calviaan

Hae mukaan Erasmus+ nuorisovaihtoon!

Hollolassa järjestetään kesä-heinäkuun taitteessa kansainvälinen Erasmus+ nuorisovaihto! Projektin on suunnitellut nuorisovaltuusto yhdessä vastuuohjaajien kanssa. Projektissa tutkitaan suomalaista luontosuhdetta ja sen voimauttavaa vaikutusta. 

Haemme mukaan vaihtoon peruskoulun päättäneitä noin 16-20 -vuotiaita hollolalaisia nuoria. Kansainvälinen vaihto järjestetään Hämeenkosken leirimajalla ja vaihtoon osallistuu suomesta 16 nuorta ja Espanjan Mallorcalta 16 nuorta. Hämeenkosken vaihtoon osallistuneilla nuorilla on mahdollisuus osallistua syyskuun alussa järjestettävään vastavierailuun Mallorcan Calviassa. Hae mukaan webropol linkillä:

https://link.webropolsurveys.com/S/8973A6B46BDB9216

Lisätietoja:

Erityisnuorisotyöntekijä Janne Saarinen janne.saarinen@hollola.fi

Kulttuurituottaja Hanna Kaitila hanna.kaitila@hollola.fi

Salpakangas eilen, tänään ja huomenna -kirja käy läpi Hollolan kuntakeskuksen historiaa

Salpakankaaksi nimetty keskus rakennettiin maantieliikenteen kannalta edulliseen paikkaan. Metsien ja peltojen keskelle muodostui vilkas kuntakeskus, jossa on hienoja esimerkkejä modernista rakennusperinnöstä. 
Lahden museot ja Hollolan kunta järjestivät keväällä 2022 keskustelutilaisuuksia, joissa pohdittiin Salpakankaan rakennusperintöä, sen muotoutumiseen vaikuttaneita ilmiöitä sekä keskuksen merkityksiä alueen asukkaille. Kirja on esitysten pohjalta koottu artikkelikokoelma.

Kirja on Lahden historiallisen museokaupan lisäksi myynnissä Asiointipiste Piipahluksessa, Nuottikuja 2, Hollola hintaan 22 euroa.