Hollolan Kesätori Pikku-Tilkillä ja torilla

Lapsille suunnatun maksuttoman puuhaparkin toimintoja järjestetään arkisin klo 11–15. Aurinkoisina päivinä touhut järjestetään Pikku-Tilkin uimarannalla ja sadesäällä torilla.
Lisäksi ohjelmassa on yhteistä tekemistä koko perheelle. Tervetuloa viihtymään kesätoritoiminnan pariin!

Torin 4H-kahvila ja oleskelualue

Torikahvilaa pyörittävät reippaat 4H-yhdistyksen paikalliset nuoret kesätyöntekijät ja 4H-yrittäjät. Kahvila on avoinna arkisin klo 10-16.
Kahvilan yhteydessä on kaikkien käytettävissä savuton ja päihteetön lavakalustealue. Tervetuloa isommallakin porukalla kahville ja jäätelölle tai pitämään oleskelualueelle vaikka kesäistä palaveria! Kalustealueen on rakentanut Hollolan kunnan Kunnontiimi.

Maksuton lapsiparkki

Lisäksi torialueella toimii lapsiparkki, jonne voi tuoda hoitoon 3-8-vuotiaan lapsen enintään 2 tunnin ajaksi. Lapsiparkki on maksuton ja lapsille on tarjolla ilmainen välipala. Lapsiparkkitoiminnan järjestää Hollolan kunnan vapaa-aikapalvelut ja Hollolan 4H-yhdistys.

Lisätietoja toiminnasta

Lisätietoja toiminnasta voi käydä kysäisemässä 4H-yhdistyksen nuorten pyörittämästä torikahvilasta. Ajankohtaista tietoa löydät myös Hollolan 4H-yhdistyksen Facebook-sivuilta. (Huomioithan, että osassa toimintoja on säävaraus, 4H tiedottaa mahdollisista muutoksista Facebook-sivuillaan.)

Tervetuloa viihtymään!

Kesätori on avoinna 26.7.2024 saakka.

Toimintaa on järjestänyt Hollolan 4H-yhdistys tiiviissä yhteistyössä Hollolan kunnan kanssa.