Soramäen päiväkoti

Viimeksi päivitetty: 07.02.2024

Soramäen päiväkoti sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä paikalla metsän läheisyydessä, lähellä Vähä-Tiilijärveä. Päiväkodin lähimaasto soveltuu hyvin retkeilyyn, hiihtämiseen ja luistelemiseen. Päiväkodin toiminta painottuu retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen. Soramäen päiväkodissa panostetaan myös monipuolisiin leikki- ja oppimisympäristöihin, joita kehitetään yhteistyössä lasten kanssa. Leikki saa näkyä ja kuulua.

Luontoryhmä

Soramäen päiväkodissa toimii Hollolan varhaiskasvatuksen luontoryhmä. Luontoryhmän tavoitteena on toimia mahdollisimman paljon ulkona ja päiväkodin pihalla olevassa kodassa. Luontoryhmän lapset myös ruokailevat kodassa. Luontoryhmä on tarkoitettu yli neljävuotiaille lapsille, edellyttäen tiettyjä valmiuksia lapsilta.

Varhaiskasvatuksen luontoryhmään haetaan sähköisellä varhaiskasvatushakemuksella. Hakemukselle valitaan yksiköksi Soramäen päiväkoti ja hakemuksen lisätietoihin kirjoitetaan luontoryhmä. Mikäli lapsi siirtyy toisesta ryhmästä tai yksiköstä, tehdään siirtohakemus Soramäen päiväkotiin ja lisätietoihin kirjataan luontoryhmä.

Haku varhaiskasvatukseen , avautuu uuteen välilehteen

Päiväkoti on auki ilmoitettujen hoitoaikojen mukaisesti klo 6-18 välillä.

Lapset leikkii kiipeilytelineessä.