Hämeenkosken päiväkoti

Viimeksi päivitetty: 02.11.2023

Hämeenkosken päiväkoti sijaitsee rauhallisella alueella, keskellä kaunista peltomaisemaa, Hämeenkosken koulun yhteydessä. Päiväkoti on painottunut digi- ja luontokasvatukseen. Vuodesta 2022 päiväkotimme on virallisesti Salpausselkä Geopark- päiväkoti ja toteutamme vuosittain koko talon Geopark- projektia YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelman (Agenda 2030) tavoitteista.

Päiväkodissamme retkeilemme viikoittain. Panostamme oppimisympäristön rikkauteen ja monipuolisuuteen. Hyödynnämme tilojamme ja välineitämme mm. musiikkiin, liikuntaan, taiteeseen, pihaviljelyyn sekä digitaitojen harjoittelemiseen. Päiväkodista löytyy myös oma spa-osasto.

Hämeenkosken päiväkodissa on lämminhenkinen, kannustava ja turvallinen ja ilmapiiri. Opettelemme uusia asioita yhdessä positiivisen vuorovaikutuksen ja leikin kautta. Annamme tilaa lapsen ilolle, omatoimisuuden kasvulle ja luovuudelle.

Hämeenkosken päiväkodilla ja koululla on yhteinen vanhempainyhdistys, joka osaltaan edistää lasten, vanhempien ja kasvatusyhteisöjen välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä.

Päiväkoti on auki ilmoitettujen hoitoaikojen mukaisesti klo 6-18 välillä.