Nuorten kesätyösetelien jako alkaa 12.2.2024

Kesätyöseteli on rahallinen tuki kesätyöllistämiseen

Kesätyösetelin avulla nuori voi saada kesätyöpaikkaansa kunnan tukeman kesätyösetelin hakemalla sitä yhdessä työnantajansa kanssa Hollolan kunnalta. Setelin arvo on enintään 300 euroa ja sillä voi kattaa enintään puolet nuoren työntekijän palkkakuluista. Tarkemmat ehdot setelin saantiin löytyvät kunnan sivuilta.

Miten seteliä voi hakea?

Hakemuksen jätettyään nuori voi käydä suoraan noutamassa kesätyösetelin Hollolan kunnan pääkirjastolla sijaitsevasta Piipahluksen palvelupisteestä. Seteleitä on jaossa kesälle 2024 yhteensä 75 kappaletta ja ne jaetaan noutojärjestyksessä. Jokainen nuori voi saada enintään yhden setelin. Työnantajaa kohden seteleitä voidaan jakaa enintään 3 kappaletta.

Seteleitä jaetaan niin kauan kuin niitä riittää tai 7.6.2024 klo 14.00 saakka.

Lue aiheesta lisää kesätyösetelien sivuilta.

Hae myös kunnalle kesätöihin

Myös Hollolan kunnan kesätöidenhaku käynnistyy viikon päästä eli maanantaista 19.2.2024 alkaen. Ilmoituksen löydät sivuiltamme.

Nuorten kesätyöseteli-mainos

Uusi elinkeinopäällikkö esittäytyy

Olen Tiia Irri ja aloitin Hollolan kunnan elinkeinopäällikkönä vuoden alusta. Elinkeinopäällikkönä olen edistämässä entistä yritysystävällisempään Hollolaa. Vastuualueelleni kuuluvat yritysten kehittämis- ja sijoittumispalvelut. Lisäksi tulen tekemään yhteistyötä TE24-uudistukseen liittyen työllisyyspalveluiden kanssa.

Taustani on vahvasti yritysmaailmassa, viimeisimpänä vastasin neljä vuotta perheyrityksen myynnistä, markkinoinnista ja isolta osin myös erilaisesta sidosryhmätyöstä. Tätä kautta myös Hollola tuli tutuksi, sillä yritys toimii Hollolassa. Koko työurani olen tehnyt töitä erilaisten yritysten kanssa, joten tunnen hyvin erilaisten ja eri kokoisten yritysten toimintaa ja tarpeita. Koulutukseltani olen YAMK Tradenomi.

Odotan innolla yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Vierailen mielelläni yrityksissä ja toivon, että yrityksistä ollaan minuun matalalla kynnyksellä yhteydessä.

Tiia Irri
Elinkeinopäällikkö
044 780 1298
tiia.irri@hollola.fi