Kokouksen pöytäkirja on luettavissa kunnan verkkosivuilta täältä.

 • Valtuusto hyväksyi yksimielisesti Nostavan-Tikkakallion osayleiskaavan tavoitteet vuoden 2024 kaavoitusohjelman ja asian esittelyn mukaisina.
 • Kierrätysalueen osayleiskaava herätti keskustelua ja puheenvuoroja sekä puolesta että vastaan. Lopulta pykälästä äänestettiin valtuutettu Pia Salon tekemän muutosesityksen myötä. Äänestyksen (22-18, 1 tyhjä) jälkeen valtuusto päätti hyväksyä kierrätysalueen osayleiskaaan tavoitteet vuoden 2024 kaavoitusohjelman ja asian esittelyn mukaisina.
  Kaavoitusarkkitehti esitteli sekä Nostavan-Tikkakallion osayleiskaavan että kierrätysalueen tavoitteita ennen päätösten tekoa.
 • Valtuutettu Juha Rehulalle myönnettiin ero työtehtävien luonteen muutoksen vuoksi maakuntavaltuuston valtuutetun tehtävästä. Hänen tilalleen valittiin Kristian Saarnio ja varajäseneksi Hannu Heikkilä.
 • Lisäksi Juha Rehulalle myönnettiin ero myös tarkastuslautakunnan jäsenyydestä. Tarkastuslautakunnan uudeksi jäseneksi valittiin Hannu Heikkilä ja uudeksi varajäseneksi Paavo Takala.
 • Osana Hollola-talo -hanketta valtuusto päätti perustaa Kiinteistö Oy Hollo -nimisen kiinteistöyhtiön.
 • Kokouksessa jätettiin viisi aloitetta, koskien
  - polkupyöräedun ottamisesta käyttöön Hollolan kunnan työntekijöille
  - koulujen liikunnallisesta puolen tunnin välitunnista
  - kunnan torjuntaa maksuttoman toisen asteen koulutuksen romuttamisesta
  - metsästäjätutkinnon ottamiseksi valinnaisaineeksi yläkouluihin
  - uimahallikuljetusten järjestämistä uimahallin peruskojauksen ajaksi.
  Aloitteet voit käydä lukemassa täältä.

  Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Aino Liljaniemi kertoi valtuutetuille nuorisovaltuuston vuoden käynnistyneen hyvin. Osallistuva budjetointi on edennyt merkittävästi ja seuraava vaihe on työstää lopullista äänestystulosta ja päättää, mitä 20 000 euron rahamäärällä saadaan toteutettua. Lisäksi nuorisovaltuusto on tyytyväinen siitä, että yleinen tyytyväisyys kouluruokaan on pysynyt pinnalla ja hävikin määrä on pienentynyt, vaikkakin ongelmia kouluruuan jättämisessä on edelleen.Nuorisvaltuusto on mukana toukokuussa koululaisille järjestettävässä Hyvä Fiilis -tapahtumassa.